Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Brad Pitt εναντίον George Clooney

Καθώς η φετινή διοργάνωση εξελίσσεται σε γυναικεία υπόθεση, οι coolest stars της μεγάλης οθόνης έβαλαν φωτιά στα φλας της Μπιενάλε, όπου το περιπετειώδες θρίλερ τους "Wolfs" προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού.

MissBloom TEAM
pitt

Στο δυνατό σερί των εξαιρετικών γυναικείων ερμηνειών αυτού του φεστιβάλ (Αngelina Jolie, Νicole Kidman) ήρθε να προστεθεί χθες και αυτό της Βραζιλιάνας Fernanda Torres στο "Είμαι Ακόμα Εδώ" ("I'm Still Here") του Walter Salles. Ο σκηνοθέτης των "Ημερολογιών Μοτοσικλέτας" μάς μεταφέρει στο Ριο Ντε Τζανέιρο του 1970 για να μας αφηγηθεί, μέσα από μια τυπική, μα συγκινητική βιογραφία, την αληθινή ιστορία της "εξαφάνισης" του πρώην βουλευτή Rubens Paiva από το δικτατορικό καθεστώς. Στο ρόλο της συζύγου του και μητέρα πέντε μικρών παιδιών Εουνίτσε, η Τorres συλλαμβάνει όλο το βουβό πόνο, την εσωτερική αγωνία και την ήρεμη αποφασιστικότητά της, βοηθώντας τον χαμένο για καιρό Βραζιλιάνο δημιουργό να επιστρέψει δυναμικά στο κινηματογραφικό προσκήνιο.

Όπως σε κάθε φεστιβάλ, οι αληθινές ιστορίες κυριαρχούν και στη φετινή Μόστρα ("Maria", "The Order"), με τον φιλόδοξο Brady Corbet ("Vox Lux") να θέλει να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ