Follow us

Η πριγκίπισσα Martha Louise της Νορβηγίας παντρεύτηκε τον σαμάνο αγαπημένο της

Η Σκανδιναβή πριγκίπισσα που παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα για χάρη του σαμάνου της καρδιάς της τελικά τον παντρεύτηκε.

MissBloom TEAM
Βασίλισσα Instagram

Η πριγκίπισσα Martha Louise της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας. H προσωπική της ζωή έχει τροφοδοτήσει πολλά πρωτοσέλιδα στις ταμπλόιντ εφημερίδες και το τελευταίο είναι ο αρραβώνας της με τον Αμερικανό Durek Verrett, ο οποίος δηλώνει ως επάγγελμα "σαμάνος" και είναι γκουρού αρκετών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων η Gwyneth Paltrow.

H 52χρονη πριγκίπισσα και ο 49χρονος Αμερικανός πνευματικός γκουρού γνωρίστηκαν το 2019 και τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Το Σάββατο (31/8) η πριγκίπισσα Martha Louise της Νορβηγίας παντρεύτηκε τελικά με τον αγαπημένο της, τον αμφιλεγόμενο για πολλούς σαμάνο Durek Verrett.

Το ζευγάρι συνόδευσαν στη γραφική πόλη Γκειράνγκερ βασιλείς από τη Σουηδία και τη Νορβηγία, καθώς και φίλοι, influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και νορβηγικές διασημότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ