Follow us

Η ιστορία της πιο μισητής γυναίκας- δολοφόνου της Αγγλίας

Ο έρωτας με τον συνάδελφό της Ian, οι 5 φόνοι και το άδοξο τέλος της Myra Hindley.

MissBloom TEAM
myra Screenshot / Youtube

Η Myra Hindley και ο σύντροφός της Ian Brady δολοφόνησαν πέντε παιδιά στην περιοχή του Μάντσεστερ μεταξύ του 1963 και 1965, θάβοντάς τα στην περιοχή Moors.

H στυγερή δολοφόνος γεννήθηκε σε ένα προάστιο της εργατικής τάξης του Μάντσεστερ τον Ιούλιο του 1942. Το 1961, η 18χρονη τότε Μyra εντάχθηκε στη Millwards Merchandise, μια μικρή εταιρεία διανομής χημικών, όπου γνώρισε τον Ian. Εκείνη τον ερωτεύτηκε σφόδρα και μετά από ένα χρόνο το ζευγάρι ξεκίνησε μια ερωτική σχέση, ζώντας μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της.

Ο Ίan είχε εμμονή με τη ναζιστική φιλοσοφία και μαζί με την Μyra άρχισαν να διαβάζουν βιβλία για τις θηριωδίες των Ναζί.

Η μοιραία σχέση και η επιθυμία για τον " τέλειο φόνο"

Κατά την διάρκεια της σχέσης τους, η Μyra άρχισε να αλλάζει την εμφάνισή της βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά και φορώντας κοντές φούστες και ψηλές μπότες. Τα ενδιαφέροντά τους έγιναν ολοένα και πιο διεστραμμένα, με το ζευγάρι να σχεδιάζει ληστείες τραπεζών και να βγάζουν προκλητικές φωτογραφίες ο ένας του άλλου.

Τα ενδιαφέροντά τους σύντομα έγιναν πιο μοχθηρά και ο Brady άρχισε να μιλά για το πώς θα ήθελε να διαπράξει τον "τέλειο φόνο". Μαζί σκότωσαν πέντε παιδιά ηλικίας μεταξύ δέκα και 17 ετών, τέσσερα από τα οποία υπέστησαν σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ