Follow us

Πρώτη ματιά στο Star Wars | Skeleton Crew

Η νέα σειρά στο σύμπαν του Star Wars με πρωταγωνιστή τον Jude Law, έρχεται τον Δεκέμβρη.

MissBloom TEAM
star  wars Disney

Υπάρχει ένας χαρακτήρας στο καινούργιο trailer της σειράς Skeleton Crew, που τραβάει τα βλέμματα, με τον ίδιο τρόπο όπως οι Grogu και Babu Frik. O Neel πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη σειρά του Disney+, μια παιδική περιπέτεια στο σύμπαν του Star Wars, εμπνευσμένη από το The Goonies.

Το Star Wars από την οπτική γωνία των παιδιών

Στην εκδήλωση D23 της Disney το περασμένο σαββατοκύριακο, ο πρωταγωνιστής του Skeleton Crew, Jude Law, αποκάλυψε ότι αν και υποδύεται έναν Jedi σε αυτήν τη σειρά των οκτώ επεισοδίων, όλα αφορούν τα παιδιά. "Ερωτεύτηκα τον Πόλεμο των Άστρων όταν ήμουν δεκάχρονο αγόρι", είπε πριν αποκαλύψει το πρώτο τρέιλερ. "[Αυτή] η σειρά αφηγείται από την οπτική γωνία των παιδιών". Στo preview, τα παιδιά τρέχουν σε μια διαστημική ακαδημία, μπλέκουν σε κάποιο κίνδυνο και βρίσκονται βαθιά στο διάστημα. Τότε είναι που συναντούν τον Jedi, Jod Na Nawood (Law).

Για όλα τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε για την ιστορία ενηλικίωσης του Star Wars, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω.

Τι είναι το Skeleton Crew;

Πριν γνωρίσουμε τον Jedi Jod Na Nawood (Law), μας συστήνονται τέσσερα παιδιά: οι Wim (Ravi Cabot-Conyers του Encanto), Fern (Ryan Kiera Armstrong του Firestarter), K.B. (Kyriana Kratter) και, φυσικά, ο Neel (Robert Timothy Smith). Καταλήγουν να χάνονται στον γαλαξία και καθώς αναζητούν τον τρόπο να επιστρέψουν σπίτι, συναντούν χαρακτήρες που υποδύονται οι Tunde Adebimpe (το συγκρότημα TV on the Radio), Kerry Condon (The Banshees of Inisherin) και Jaleel White (Family Matters). Ο Nick Frost (Shaun of the Dead) θα δώσει τη φωνή του σε ένα ανδροειδές με το όνομα SM 33. Η ιστορία φέρεται να τοποθετείται μετά το Return of the Jedi, όπως ακριβώς και το The Mandalorian, αλλά και το Ahsoka.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ