Follow us

Μαρουσάκης για κακοκαιρία | Από το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα - Ποιες ώρες θα ανοίξουν οι ουρανοί στην Αθήνα

'Εντονες καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

MissBloom TEAM
κακοκαιρια

Για την κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα, μίλησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και αναφέρθηκε στις περιοχές που θα "περάσουν δύσκολα" ενώ επέστησε την προσοχή για τα έντονα φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, τις τελευταίες ώρες έπεσαν στην Ελλάδα περίπου 20.000 κεραυνοί, εκ των οποίων οι 18.500 έπεσαν στην ξηρά. Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής αναμένεται να επηρεαστούν θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, όμως προς το απόγευμα τα κύματα βροχών και καταιγίδων θα εξαπλωθούν σε όλο τον ηπειρωτικό κορμό.

Ειδικότερα, οι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία σήμερα με έντονα φαινόμενα είναι το δυτικό και βόρειο Αιγαίο (Χαλκιδική - Σποράδες), τα ανατολικά και νότια τμήματα της Θεσσαλίας, η Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, η Εύβοια με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια τμήματα αλλά και την Πελοπόννησο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα με μεγάλο όγκο νερού θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και τις Σποράδες.

Ο καιρός στην Αττική

Τα φαινόμενα στην Αττική θα είναι πιο έντονα τις απογευματινές και τις πρώτες βραδινές ώρες και ο υδράργυρος θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Έντονες καταιγίδες αναμένονται και αύριο στην Αττική.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι άστατος ο καιρός καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατά την διάρκεια των φαινομένων θα είναι ισχυροί οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ