Follow us

Two and a Half Men | Η σειρά που μοίρασε γέλιο, εκατομμύρια αλλά και πολύ πόνο στους πρωταγωνιστές της

Two and a Half Men:Η σειρά που μετά από 19 χρόνια προσφέρει άφθονο γέλιο και πολλά κέρδη!

MissBloom TEAM
Two an a half men IMDB

Ένα από τα πιο πετυχημένα sitcoms της δεκαετίας του '00 είναι φυσικά το Two & A Half Men. Η σειρά του Chuck Lorre, ήταν μια από τις πιο αστείες σειρές της τηλεόρασης όλων των εποχών. Δώδεκα σεζόν κράτησε η σειρά του CBS (2003-2015), παρά το γεγονός ότι ο Charlie Sheen εκδιώχθηκε στον 8ο κύκλο (2011). Ποια είναι είναι όμως η πορεία των πρωταγωνιστών και πόσο γούρι τους έφερε η σειρά εκτός από...εκατομμύρια;

Charlie Sheen

Ο ηθοποιός που μπήκε στη ζωή μας ηρωικά με το κινηματογραφικό "Πλατούν" (1986), μας έπεισε ότι θα μείνει με το "Wall Street" (1987) και παρέλαβε το πνεύμα μας με τον ξεκαρδιστικό ρόλο του στο αξεπέραστο "Two and a half men"- προτού τον διαδεχτεί ο Ashton Kutcher. Ο τηλεοπτικός Charlie Harper θύμιζε τον αληθινό Charlie Sheen, ίσως γι’ αυτό να ήταν και τόσο ακαταμάχητος ακόμα κι όταν έπιανε πάτο.

CBS

Το 2010 ο Charlie Sheen έγραψε κυριολεκτικά ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τη συγκεκριμένη χρονιά, με τις σπαρταριστές εμφανίσεις του στο "Two and a Half Men" να τον κάνουν πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο.

Αλλά δυστυχώς για τον Charlie Sheen το σενάριο επαληθεύθηκε και στην αληθινή του ζωή. Η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, τα βίαια επεισόδια με θύματα ακόμα και γυναίκες, τα προβλήματα με τον νόμο και οι συλλήψεις, οι αποτυχημένες προσπάθειες απεξάρτησης του κόστισαν σχεδόν τα πάντα. Το 2015 ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η βιαιότητα αυτή πήγαζε από το γεγονός ότι ήταν φορέας του HIV από το 2011 αλλά το κρατούσε μυστικό. Στο διάστημα αυτό ξόδεψε εκατομμύρια για να κρατήσει κλειστά τα στόματα όλων αυτών που τον εκβίαζαν. Και τερμάτισε ακόμα και τον όρο "υπερβολική" για κάθε είδους χρήση ουσιών και παραβατική συμπεριφορά. Έφτασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά από ενδοφλέβια ένεση κοκαΐνης.Τη συνταρακτική δημόσια εξομολόγησή του διαδέχτηκε η απόσυρση του Charlie Sheen από τους προβολείς και τους τίτλους των ταμπλόιντς, σηματοδοτώντας μια σπάνια περίοδο στην πολυτάραχη ζωή του. Μετά από δεκαετίες που έμοιαζαν με ένα διαρκές ξέφρενο πάρτι, με αχαλίνωτα όργια και σαρκικές σχέσεις με σεξοβόμβες και πορνοστάρ –παρά τους τρεις γάμους από τους οποίους απέκτησε πέντε παιδιά- ο 57χρονος σήμερα Charlie Sheen ανακάλυψε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο της 31χρονης Julia Stabler.

Angus Jones

Ο Angus T. Jones απέκτησε φήμη σε πάρα πολύ νεαρή ηλικία, αφού πήρε τον ρόλο του Τζέικ. Στο απόγειο της καριέρας του, ο Jones ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός παιδικός σταρ για πολλά χρόνια, κερδίζοντας 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο μέχρι το 2012, όταν εγκατέλειψε τη σειρά λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αφού ανακάλυψε ξανά τη χριστιανική του πίστη.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ