Follow us

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck χώρισαν τρεις ημέρες πριν από τον γάμο τους

Αρχές των 00s και οι δύο ανερχόμενοι - τότε - σταρ είχαν (σχεδόν) τα πάντα: φήμη, επιτυχία και έναν μεγάλο έρωτα που δεν πρόλαβε, όμως, να φτάσει στα σκαλιά της Εκκλησίας. Κανείς δεν περίμενε ότι ο χωρισμός τους θα έκανε τελικά τον μεγαλύτερο κρότο.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez - Ben Affleck ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο πρωταγωνιστές. Δύο δεκαετίες παύσης ανάμεσά τους. Μία σχέση που φαινόταν σχεδόν καρμική, αυτή τη φορά φαινομενικά γραπτή στο να πετύχει. Δεν τα κατάφεραν. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παίρνουν διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου, με την σούπερ σταρ να είναι εκείνη που κατέθεσε – χωρίς την παρουσία δικηγόρου στο πλευρό της – την επίσημη αίτηση διαζυγίου.

Το love story ανάμεσα στο πάλαι ποτέ power couple του Hollywood θύμιζε ταινία. Από εκείνες που η ανατροπή έρχεται τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει. Ίσως, ούτε και οι ίδιοι. Πίσω στο χρόνο και τις αρχές των 00s, Jennifer Lopez και Ben Affleck έρχονται κοντά με τους δυο τους να πραγματοποιούν αρκετές κοινές εμφανίσεις, να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά σε επίσημες πρεμιέρες και προβολές κινηματογραφικών ταινιών, να αισθάνονται ότι ο ένας βρήκε τον άνθρωπό του, να αρραβωνιάζονται – το 2002 – και όλοι να περιμένουν τον γάμο τους.

Δες περισσότερα στο Harpersbazar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ