Follow us

"The Room Next Door": Τρέιλερ για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου γυναικείου δράματος με πρωταγωνίστριες τις Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σουίτον.

MissBloom TEAM
THEROOM

Ο Πέδρο Αδμοδόβαρ, πάντα πιστός κινηματογραφικά στη γενέτειρά του Ισπανία, κάνει τώρα το πρώτο μεγάλο αγγλόφωνο βήμα του. Πιστός στη γνωστή θεματολογία του γυναικείου φύλου και των προβληματικών οικογενειακών σχέσεων, έχει ήδη έτοιμο το "The Room Next Door" με τις Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σουίντον, γυρισμένο στη Μαδρίτη και στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία ακολουθεί την Ίνγκριντ, μια διάσημη συγγραφέα η οποία προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη σχέση της με την Μάρτα, μια πολεμική ανταποκρίτρια. Δυο γυναίκες που αντιλαμβάνονται διαφορετικά τη φιλία και τη σεξουαλικότητα, επηρεασμένες από τη βία της αστικής καθημερινότητας και του πολέμου. Δυο γυναίκες οι οποίες είναι βυθισμένες στο παρελθόν τους, ώσπου μια αναπάντεχη αλλαγή θα έρθει να δοκιμάσει αποφασιστικά τη δυναμικότητα της σχέσης τους. Δίπλα στις Σουίντον και Μουρ, εμφανίζονται και οι Αλεσάντρο Νίβολα, Τζον Τουρτούρο και Μελίνα Μάθιους.

Δες περισσότερα στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ