Follow us

Συγκίνησε τους πάντες ο ρεπόρτερ του Star που έσωσε τραυματισμένο σκυλάκι από τις φλόγες

Ο Άρης Λάμπου έδειξε την ανθρωπιά του με μία μόνο κίνηση

Συγκίνησε τους πάντες ο ρεπόρτερ του Star που έσωσε τραυματισμένο σκυλάκι από τις φλόγες

Στην Αττική έχουν στραφεί όλα τα μάτια για παραπάνω από 24 ώρες, αφού η φωτιά που καίει ανελέητα από το απόγευμα της Κυριακής (11/8), έχει δημιουργήσει διάσπαρτες εστίες σε μεγάλο μέρος του Λεκανοπεδίου.

Στη μάχη της κατάσβεσης βρίσκονται οι Αρχές από της πρώτη στιγμή, ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία καλύπτουν διαρκώς όλες τις εξελίξεις. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους, που βρίσκεται στο ρεπορτάζ για την πύρινη λαίλαπα, και ο Άρης Λάμπου, ο οποίος με μία κίνησή του, κατάφερε να συγκινήσει όλο το πανελλήνιο.

Ο ρεπόρτερ βρέθηκε στην Πεντέλη, ώστε να καλύψει τηλεοπτικά τα γεγονότα, έχοντας στο πλάι του ένα φοβισμένο και τραυματισμένο σκυλάκι. Όπως φάνηκε στη σύνδεση που πραγματοποίησε το δελτίο ειδήσεων του STAR, με τον Άρη Λάμπρο, ο φόβος που είχε προκληθεί στο σκυλί ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπορούσε να κινηθεί ακόμα και μετά τις επίμονες προσπάθειες που έκανε ο δημοσιογράφος, ώστε να σωθεί.

Τελικά, ο Άρης Λάμπου πήρε αγκαλιά το τραυματισμένο σκυλάκι και απομακρύνθηκε από το σημείο, στο οποίο φαινόταν πως η φωτιά φούντωνε.

Πηγή: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ