Follow us

Το sisterhood στα καλύτερά του | Η Simone Biles και η Jordan Chiles υποκλίνονται στη χρυσή Rebeca Andrade από τη Βραζιλία

Πρότυπα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι οι δυο Αμερικανίδες που πήραν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο. Το πρώτο καθολικά μαύρο βάθρο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!

MissBloom TEAM
Simone Biles ΑΠΕ ΜΠΕ

Συγκλόνισαν χθες η υπεραθλήτρια Simone Biles και η Jordan Chiles όταν την ώρα της απονομής των μεταλλίων της υποκλίθηκαν στην συναθλήτριά τους, Rebeca Andrade από τη Βραζιλία που κατέκτησε το χρυσό. Η Biles, σταρ της ενόργανης έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι (!) κι όμως υποκλίθηκε σε μια άλλη αθλήτρια γιορτάζοντας μαζί της τη δική της νίκη, τη δική της στιγμή.

Οι αθλήτριες βρισκόντουσαν στο βάθρο των νικητών, όταν αποφάσισαν να τιμήσουν την Αndrade δείχνοντας μεγαλοψυχία και ολυμπιακό ήθος. Μία ακόμα υπέροχη στιγμή στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες, μια εικόνα που θα μείνει για πάντα. Μια ιστορική στιγμή. Διπλά ιστορική μάλιστα, καθώς οι Αndrade, Biles και Chiles αποτέλεσαν το πρώτο καθολικά μαύρο βάθρο γυμναστικής -- σε άνδρες ή γυναίκες -- στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

"Πρώτον, ήταν ένα ολόμαυρο βάθρο, οπότε ήταν πολύ συναρπαστικό για εμάς", είπε η Biles στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά. "Τότε η Τζόρνταν είπε, 'Πρέπει να της υποκλιθούμε;' Και σκέφτηκα "εντελώς" -- ήταν ακριβώς το σωστό να κάνουμε".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ