Follow us

Γιατί ο σέξι Ιταλός κολυμβητής κοιμάται στα πάρκα του Παρισιού; Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αρκετά είναι τα παράπονα για την γαλλική διοργάνωση των αγώνων.

MissBloom TEAM
Thomas Ceccon

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι συνεχίζονται κανονικά, όμως τα παράπονα από τις εθνικές ομάδες είναι πάρα πολλά για τη διοργάνωση από τους Γάλλους. Τα περισσότερα απ' αυτά έχουν να κάνουν με τις συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό Χωριό.

Διαβάστε Επίσης

Αρκετοί είναι οι αθλητές που μέσω των social media και κυρίως του TikTok δείχνουν πώς είναι τα δωμάτια τους, οι ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και το αρκετά κακό φαγητό που υπάρχει. Μάλιστα πολλές είναι οι ομάδες των αθλητών που επιλέγουν να μείνουν σε ξενοδοχείο και όχι στα δωμάτια που τους παρέχονται.

Τις τελευταίες ώρες έγινε και πάλι viral ο Ιταλός κολυμβητής, Thomas Ceccon όχι όμως για το πόσο ωραίος είναι, αλλά για το γεγονός ότι κοιμόταν δίπλα σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού. Ο Σαουδάραβας κωπηλάτης Husein Alireza εντόπισε τον κολυμβητή να κοιμάται και μοιράστηκε την εικόνα στο Instagram.

Ο Thomas Ceccon είχε μιλήσει για τις συνθήκες στα δωμάτια τους μετά τον τελικό στα 200μ ύπτιο, λέγοντας: "Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα: εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ