Follow us

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μεγάλη νίκη επί της Αυστραλίας και κοντά στην 8άδα η Εθνική - Πώς η Σερβία θα μας δώσει την πρόκριση

Η Ελλάδα κέρδισε 77-71 την Αυστραλία, κατάφερε να κλειδώσει την τρίτη θέση του ομίλου και κοιτάζει το ματς της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για να δει αν θα περάσει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

MissBloom TEAM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η Ελλάδα μπορεί να προηγήθηκε ακόμα και με 19 πόντους, έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε αλλά κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 77-71 και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην 8άδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Ελλάδα κατάφερε να κλειδώσει την τρίτη θέση του ομίλου και κοιτάζει με ενδιαφέρον το ματς της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για να δει να θα περάσει ως καλύτερη τρίτη στα προημιτελικά.

Η "γαλανόλευκη" θα πρέπει να βάλει έστω μία ομάδα από κάτω και κοντράρεται με τη Βραζιλία και το Νότιο Σουδάν που θα είναι οι τρίτοι των άλλων ομίλων. Η Βραζιλία είναι σίγουρα στους 8. Το Νότιο Σουδάν έχει -6 μέχρι στιγμής, όμως έχει να παίξει ένα πολύ δύσκολο με τη Σερβία.

Η Εθνική μας θέλει νίκη της Σερβίας με 3+ πόντους για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ