Follow us

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 | O Thomas Ceccon έχει κάνει τα social media να παραμιλούν και όχι άδικα

Ο Thomas Ceccon έχει κάνει όλο τον γυναικείο - και όχι μόνο - πληθυσμό να ανυπομονεί να παρακολουθήσει κολύμβηση

MissBloom TEAM
Thomas Ceccon @paris2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 συνεχίζονται και αρκετοί τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί στις τηλεοράσεις για να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στο Παρίσι. Ωστόσο ένας αθλητής έχει καταφέρει να κάνει τα social media να παραμιλούν, ο Thomas Cecco.

Ο Ιταλός κολυμβητής κατέκτησε την κορυφή στα 100μ ύπτιο, στον οποίο αγώνα ο Απόστολος Χρήστου έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα εκτός. Ο 23χρονος έγινε ο πρώτος Ιταλός που αγγίζει αυτή τη διάκριση στο συγκεκριμένο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων.

"Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα ότι μπορούσα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και σήμερα είναι αυτή η μέρα. Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος. Ως παιδί, στα 15 μου, ο προπονητής με ρώτησε: "Ποιο είναι το όνειρό σου;" Απάντησα: "Να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες", και μου είπε: "Χαλάρωσε". Ήταν πάντα το όνειρό μου. Η νίκη εδώ δεν είναι όπως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι ένας αγώνας που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Πήγα δυνατά και προσπάθησα να κρατηθώ μέχρι το τέλος. Και στο τέλος εξαντλήθηκα", δήλωσε ο Thomas Ceccon αμέσως μετά τη νίκη του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Thomas Cecco έγινε αρχικά viral όταν μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στα 4x100 ελεύθερο των ανδρών σηκώθηκε η μπλούζα του και είδαμε τους κοιλιακούς του. Τότε ξεκίνησαν όλοι οι χρήστες του TikTok να τον κοιτούν και να ανεβάζουν βίντεο του, παρομοιάζοντας τον με "μοντέλα του Calvin Klein”.

Μετά και από την επιτυχία του στα 100μ ύπτιο ξεκίνησε η απόλυτη φρενίτιδα στη διάσημη πλατφόρμα. Τα περισσότερα απ’ αυτά σχολιάζουν χιουμοριστικά ότι βλέπουν τους αγώνες για το άθλημα και όχι για τον καλογυμνασμένο Ιταλό κολυμβητή.

@elisanp italian men just never dissapont 😮‍💨😮‍💨 #olympics #paris2024 #italy #thomasceccon #parati #juegosolimpicos ♬ sad girl - lana vids

Ο γεννημένος το 2001 Thomas έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram που μέχρι στιγμή έχει 301 χιλιάδες ακολούθους. Ο ίδιος μοιράζεται τόσο στιγμές από την καθημερινότητα του, αλλά και βίντεο από τις συνεργασίες του, μιας και έχει δουλέψει και ως μοντέλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ