Follow us

Ανακάλυψα το ρόφημα που με συντρόφευε σε όλες μου τις διακοπές

'Ενα απόλυτα ελληνικό φυσικό ρόφημα χωρίς ίχνος ζάχαρης και καφεΐνης

tvn

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώθηκαν και σιγά σιγά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως φέτος έκανα μία ανακάλυψη, η οποία με συντρόφευε σε όλες μου τις εξορμήσεις και είμαι περήφανη γι' αυτή!

Ποια είναι αυτή; Φυσικά το τσάι tuvunu! Πρόκειται για το τσάι, το οποίο συλλέγεται με το χέρι από τις κορυφές των βουνών της Ροδόπης και ακολουθεί την γνωστή διαδικασία εκχύλισης, όπως θα το κάναμε κι εμείς στο σπίτι.

Ανακάλυψα το ρόφημα που με συντρόφευε σε όλες μου τις διακοπές

Το τσάι tuvunu είναι αυθεντικό τσάι και όχι ρόφημα τσαγιού με βασικό του συστατικό τον σιδερίτη ο οποίος είναι πολύτιμο Βότανο που αυτοφύεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Τον συναντάμε σε 17 είδη, ανάλογα με τn γεωμορφολογία του τόπου.

tvn

Εγώ το επέλεξα γιατί είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C και περιέχει πολυφαινόλες με αντιοξειδωτική δράση, ενώ δεν περιέχει καφεΐνη όπως τα συμβατικά ροφήματα με τσάι. Όπως λέει και το σλόγκαν της εταιρείας, το τσάι tuvunu έχει την γεύση του αυθεντικού ‘’Σαν να το έκανες εσύ!’’.

Προσωπικά, η αγαπημένη μου γεύση ήταν το tuvunu free με λεμόνι, το οποίο είναι με φρεσκοστυμμένο χυμό βιολογικών λεμονιών και το απολαμβάνεις είτε ζεστό είτε κρύο! Το καλύτερο γι' αυτό είναι ότι δεν περιέχει καφεΐνη, γλουτένη, τεχνητά αρώματα, χρώματα, συντηρητικά, λιπαρά και θερμίδες.

Βέβαια υπάρχει και η γεύση με το μέλι και λεμόνι, το οποίο περιέχει φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιών και μέλι ανθέων. Είναι ένα super tea ευεξίας με απολαυστική γεύση και με μόλις 15 θερμίδες στα 100 ml.

τσάι tuvunu

Όποια γεύση και να επιλέξεις εσύ ανάμεσα στο τσάι tuvunu free με λεμόνι ή στο τσάι tuvunu με το μέλι και λεμόνι, να είσαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθείς γιατί μόλις θα έχεις ανακαλύψει το νέο ρόφημα που είναι στο ποτήρι ή την κούπα σου σε όλες τις στιγμές της ημέρας σου.

Info:

tuvunu.com

Instagram: @tuvunu

Facebook: @Tuvunu Greek Mountain Tea

TikTok: @tuvunu.greek.moun

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ