Follow us

Προεδρικό Μέγαρο | Οι επίσημοι καλεσμένοι στη δεξίωση για την 50η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, της κοινωνίας έδωσαν το παρών στη συμβολική, μα σπουδαία δεξίωση που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου.

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη NDP

Με την τέλεσή της να πραγματοποιείται κάθε 24η ημέρα του Ιουλίου, η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι ένας θεσμός. Ένα σημαντικό συμβολικό ραντεβού, το οποίο παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην αυλή και τον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Φέτος, η καθιερωμένη εκδήλωση επικεντρώθηκε στη συμπλήρωση 50 χρόνων – ήταν 24 Ιουλίου του 1974, όταν το δημοκρατικό πολίτευμα επανήλθε στη χώρα – από τη στιγμή που η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε. Για αυτό, και στην ομιλία της, η οικοδέσποινα, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε τόσο στα κεκτημένα όσο και στις σύγχρονες προκλήσεις που έχουν προκύψει πέντε δεκαετίες αργότερα.

Όπως αναμενόταν, το παρών έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρόεδροι των πολιτικών κομμάτων, Υπουργοί και βουλευτές που διακρίνονται για το έργο και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία. Φυσικά, από τη λίστα των επίσημων προσκεκλημένων δεν έλειπαν πρόσωπα από τον χώρο της δημοσιογραφίας, μιντιακές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν, αθλητές φημισμένοι για τις διακρίσεις τους, σπουδαίοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει μέσα στα χρόνια το δικό τους αποτύπωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ