Follow us

Μπεάτα Ασημακοπούλου | Το midi λευκό νυφικό σε γραμμή Dior που εντυπωσίασε τους πάντες στον γάμο της με τον Ορέστη Λάσκο

Ένα ρετρό στιγμιότυπο από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους στον προαύλιο χώρο της Αγίας Φιλοθέης το 1960.

MissBloom TEAM
ασημακοπουλου

Το φινετσάτο και αριστοκρατικό παρουσιαστικό της παρέπεμπε σε γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, για αυτό και πολλές φόρες υποδυόταν αντίστοιχους ρόλους. Η Μπεάτα Ασημακοπούλου ξεχώρισε για τον αγέρωχο και σεμνό χαρακτήρα της, την αρχοντική εικόνα και φυσικά για τις εκπληκτικές ερμηνείες της τόσο στην μεγάλη οθόνη, όσο και στο θέατρο.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών και έχοντας αποφοιτήσει από την υποκριτική σχολή του Τάκη Μουζενίδη, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία "Καταδικασμένη κι από το παιδί της" του 1955. Ένας χρόνο αργότερα και εφόσον συμμετείχε σε αρκετές μουσικές παραστάσεις και θεατρικούς θιάσους, έπαιξε στο πλευρό της σπουδαίας Ρένας Βλαχοπούλου στο θέατρο Ακροπόλ. Η ερμηνεία αυτή ήταν αρκετή για να γοητεύσει σε βάθος τον Ορέστη Λάσκο, ο οποίος την ερωτεύτηκε παράφορα από την πρώτη στιγμή. Ο Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός ζήτησε από την αγαπημένη του να συναντηθούν για πρώτη φορά με αφορμή μια ταινία που είχε στο μυαλό του και την ήθελε για πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ