Follow us

Ολυμπιακοί αγώνες 2024 | Μαρία Σάκκαρη: "Ονειρεύομαι ένα μετάλλιο, χρυσό κατά προτίμηση"

Το αστέρι του γυναικείου τένις έτοιμη για το "rendez-vous στο Παρίσι" και τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024.

MissBloom TEAM
σακκαρη Δημήτρης Σκουλός

Σκεφτόμαστε γυναικείο τένις, σκεφτόμαστε Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία ετοιμάζεται για ακόμα έναν μεγάλο αγώνα: τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 και είναι η δεύτερη φορά που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η διεθνής τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, μίλησε στην Ερτ και το "rendez-vous στο Παρίσι", λίγο πριν την Ολυμπιάδα.

Η 8η στην παγκόσμια κατάταξη τενίστρια, αναρριχήθηκε πάλι στην κορυφή μετά την ήττα της από την Emma Raducanu, στο Wimbledon. Η Βρετανή προηγούνταν στο παιχνίδι από νωρίς με 2-0 στο πρώτο σετ και δεν έχασε τον ρυθμό της μέχρι το τέλος, κερδίζοντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-2, 6-3.

"Προφανώς το επίπεδο μου δεν ήταν υψηλό. Έκανα πολλά αβίαστα λάθη.", είπε η Μαρία σε συνέντευξη τύπου. "Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσουν τα πράγματα και θα γίνουν ξανά καλά", διαβεβαίωσε στη συνέχεια.

"Είμαι διαφορετική από το Τόκιο. Νοιώθω πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου."

Για τη δεύτερή της Ολυμπιάδα, η Σάκκαρη ονειρεύεται το χρυσό μετάλλιο και δηλώνει πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, του 2021. Στο Τόκιο, σε έναν πολύ συναρπαστικό κατά τα άλλα αγώνα στην ιστορία των Ολυμπιακών, ολοκλήρωσε την καλή της πορεία πριν τη φάση των προημιτελικών, αφήνοντάς της μία γλυκόπικρη αίσθηση.

Η παρουσία της στους Ολυμπιακούς του 2021, ολοκληρώθηκε με το τουρνουά των διπλών μεικτών, που έπαιξε μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αν και είχαν δώσει σκληρή μάχη οι Έλληνες πρωταθλητές, έχασαν το tie-break από την ομάδα της Αυστραλίας στα προημιτελικά.

Φέτος ανανεώνουν την υπόσχεση που είχαν δώσει για "ακόμα καλύτερα στους επόμενους Ολυμπιακούς", αφού ο Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του και στα διπλά μεικτά μαζί με τη Μαρία.

"Τα χωμάτινα γήπεδα δεν μου έχουν ταιριάξει τόσο. Θεωρώ ότι το εμπόδιο με το χώμα δεν είναι τενιστικό, αλλά εγκεφαλικό."

Οι θερινοί Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της διοργάνωσης του Roland Garros. Μετά το 2021, όπου βρέθηκε στον ημιτελικό του τουρνουά, η πρωταθλήτρια γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό για τρίτη συνεχή χρονιά στο Roland Garros.

Αστειευόμενη, η Μαρία απέδωσε αυτές τις κακοτυχίες στο χώμα του γηπέδου. "Σίγουρα είναι ένα γνώριμο περιβάλλον που εγώ και ο Στέφανος βλέπουμε κάθε χρόνο. Έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, αλλά δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες", πρόσθεσε η κορυφαία τενίστρια στη συζήτησή της με την Κ. Αναστασοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ