Follow us

Faye" | Η ζωή της Faye Dunaway με τις μανιοκαταθλιπτικές κρίσεις και τον αλκοολισμό σε ένα νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ

Το νέο ντοκιμαντέρ "Faye" του HBO, αποκαλύπτει τους αγώνες της 83χρονης σταρ για την ψυχική υγεία, τη διπολική διαταραχή, τις μανιοκαταθλιπτικές κρίσεις και τον αλκοολισμό.

MissBloom TEAM
NTANAΓΟΥΕΙ HBO

Είναι η σταρ που επέβαλε στο Χόλιγουντ την παγερή γοητεία και τον βαθύ ερωτισμό. Η εμβληματική και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Faye Dunaway αφηγείται σε πρώτο πλάνο τους θριάμβους και τις προκλήσεις μιας λαμπρής χολιγουντιανής καριέρας που διαρκεί πέντε δεκαετίες, στο πρώτο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για εκείνη με τίτλο "Faye".

Η σκηνοθεσία και η παραγωγή του ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών, έχει την υπογραφή του βραβευμένου Laurent Bouzereau.

Η πάλη της με την μανιοκατάθλιψη

Το "Faye" εξερευνά το προσωπικό ταξίδι της Dunaway ως παιδί στρατιωτικού, που μεγάλωσε με την ανύπαντρη μητέρα της, το ξεκίνημά της στην υποκριτική και την εξέλιξή της ως ένα από πιο περιζήτητα χολιγουντιανά αστέρια με εμβληματικές ερμηνείες στις ταινίες όπως "Bonnie and Clyde", "Chinatown" και "Network".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ