Follow us

Måneskin | Ποιο είναι το "άτακτο" συγκρότημα και ο σκανδαλιάρης Damiano David;

Η πιο γνωστή ιταλική ροκ μπάντα, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα

MissBloom TEAM
maneskin splash

Ήταν Σάββατο 22 Μαίου του 2021, όταν το ιταλικό ροκ συγκρότημα Måneskin, κατάφερε μέσα σε μια βραδιά να κατακτήσει όχι μόνο την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και τις καρδιές του κόσμου, λαμβάνοντας πολύ αγάπη και στη συνέχεια της καλλιτεχνικής τους πορείας.

Η δημιουργία του συγκροτήματος

Ξεκίνησαν ως εφηβικό συγκρότημα το 2016, από τη Ρώμη. Τα δύο μάλιστα από τα τέσσερα μέλη, η Victoria De Angelis και ο κιθαρίστας Thomas "Er Cobra” Raggi, μετρούσαν ήδη ένα χρόνο γνωριμίας, από το 2015 καθώς πήγαιναν μαζί στο ίδιο Λύκειο.

Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, μη γνωρίζοντας ακόμα τη λαμπρή πορεία που θα χάραζε στο μέλλον. Ανέβασαν μια αγγελία στο facebook, αναζητώντας άτομα να πλαισιώσουν την μπάντα τους και κάπως έτσι εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Damiano David και ο ντράμερ Ethan Torchio. Στην αρχή τραγουδούσαν στους δρόμους της πόλης και το 2017 ήρθε και η πρώτη αναγνωρισιμότητάς τους καθώς έλαβαν μέρος στο τηλεοπτικό talent show της Ιταλίας, X-factor, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Το συγκρότημα - φαινόμενο της Ιταλίας

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές του κόσμου, και να σταθούν επάξια ανάμεσα στους καλύτερους του καλλιτεχνικού χώρου, κατακτώντας δεκαεπτά πλατινένιους και έξι χρυσούς δίσκους στην Ιταλία.

Tα μέλη του συγκροτήματος Måneskin

Ο frontman του συγκροτήματος είναι ο Damiano David, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999, και είναι 25 χρονών. Στο μπάσο βρίσκεται το κορίτσι της παρέας, η Victoria De Angelis, η οποία γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 2000, είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Δανία. Ακολουθεί ο Ethan Torchio, που είναι ο ντράμερ της μπάντας. Είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 2000, είναι και αυτός 24 ετών και το σήμα κατατεθέν του είναι τα μακριά μαύρα μαλλιά του. Τέλος έχουμε το νεότερο μέλος, τον Thomas Raggi. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, είναι μόλις 23 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου το 2001 και έχει ως ψευδώνυμο το "Er Cobra”, που σημαίνει η κόμπρα. Είναι ένα ψευδώνυμο που του το έβγαλαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και είναι ένα κοινό μυστικό, ήδη από τη συμμετοχή τους στο X- factor.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ