Follow us

Είναι ροζ, είναι δροσερή, είναι premium | Η Don Julio Rosado είναι η πιο fashion updated τεκίλα

MissBloom TEAM
Rosado

Είμαι κορίτσι του καλοκαιριού και δεν το έκρυψα ποτέ. Αντιλαμβάνομαι και τις χαρές του χειμώνα, της άνοιξης και του φθινοπώρου, μπορώ να καταλάβω εκείνους που προτιμούν το κρύο από τη ζέστη, αλλά εγώ θέλω μεγάλες μέρες, βόλτες μέχρι αργά το βράδυ, ήλιο, θάλασσα και αμμουδιά. Πώς να το πω με απλά λόγια; Το καλοκαίρι αναγεννιέμαι από τις στάχτες μου. Η διάθεσή μου ανεβαίνει. Ακόμα και ο τρόπος που ντύνομαι αλλάζει. Οι ώρες στο γραφείο περνούν πανεύκολα γιατί κάθε μέρα κλείνει με after office drinks! Κανείς δεν βιάζεται να γυρίσει σπίτι. Και γιατί άλλωστε; Είναι καλοκαίρι!

Συνηθίζω να συνδυάζω τα καλοκαίρια μου με ένα τραγούδι, μία γεύση, μία μυρωδιά, ένα ποτό! Για φέτος, τα καλοκαιρινά μου βράδια θα είναι ροζ μιας και το αγαπημένο μου ποτό είναι η νέα ultra premium τεκίλα, Don Julio Rosado. Αρχικά λατρεύω το χρώμα της. Απαλό ροζ μου θυμίζει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα από αυτά που ο ουρανός χρωματίζεται με μία εκπληκτική παλέτα. Η γεύση της, απαλή και μεταξένια όσο καμία. Οι γλυκές νότες αποξηραμένων κόκκινων φρούτων και καραμέλας την κάνουν την ιδανική επιλογή για όλα τα summer girls που λατρεύουν το καλοκαίρι, τη μόδα και τα πάρτι με τις φίλες τους. Φινιρισμένη σε βαρέλια κρασιού Ruby Port από τη μαγευτική οινοπαραγωγική περιοχή Douro της Βόρειας Πορτογαλίας η Don Julio Rosado πρόκειται για την τέλεια επιλογή στο bar, το beach bar ή το club στο νησί.

Είναι ροζ, είναι δροσερή, είναι premium | Η Don Julio Rosado είναι η πιο fashion updated τεκίλα

Η ποιότητά της άλλωστε είναι δεδομένη μιας και μιλάμε για τη διασημότερη τεκίλα στον κόσμο, την Don Julio. Αυθεντική, ανώτερης ποιότητας, με πάθος για τη ζωή, προορισμένη για όσους αφοσιώνονται σ’ έναν σκοπό, με αγάπη και πάθος για ό,τι κάνουν, με έντονη την επιθυμία για το αυθεντικό. Αυτές είναι οι αξίες της Don Julio τεκίλας η οποία είναι συνυφασμένη με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας ενώ εκφράζει την παράδοση, την πίστη στο όραμα, στην τέχνη (ό,τι ονομάζει τέχνη ο καθένας), τη συνεχή προσπάθεια για να φτάσουμε στον στόχο μας, όπως έδειξε και η ιστορία του δημιουργού της, Don Julio Gonzalez.

Rosado

Ο Ιδρυτής Don Julio Gonzalez άφησε το πάθος του για τη ζωή να μιλάει γι’ αυτόν μέσω της τεκίλας που φέρει μέχρι σήμερα το όνομά του. H Don Julio Tequila είναι ταυτόσημη με την κουλτούρα του τόπου της, το Μεξικό, αλλά και την αγάπη του ιδρυτή Don Julio Gonzalez για τη γη, τις αγαύες, τους οικείους του και την ίδια τη δημιουργία.

Έτσι, ξεκίνησε η δημιουργία της πρώτης εκλεκτής τεκίλας που έφερε για πάντα την επανάσταση στο είδος της. Όσο η φήμη αυτής της τεκίλας ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν για την ποιότητα και τη χειροτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος αυτού του εμβληματικού ανθρώπου.

Το επίσημο launch της Rosado πραγματοποιήθηκε στην Ibiza, σε ένα 2ήμερο με διασκέδαση και upbeat στιγμές στα hot spots του νησιού, με καλεσμένες τρεις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τα ταξίδια: Τη Μαρίνα Βερνίκου, τη Σουζάνα Κεγγίτση και τη Χρυσάνθη Κουρούπη. Οι τρεις Ελληνίδες influencers διασκέδασαν με την ψυχή τους και απήλαυσαν την Rosado είτε σκέτη με πάγο, είτε σε spritz. Η Rosado άλλωστε δημιουργεί την τέλεια Paloma με λίγη σόδα, σιρόπι αγαύης και μια φέτα πορτοκάλι ή λεμόνι.

Rosado

Για φέτος η διάθεσή μου είναι ροζ και σε αυτό συμβάλλει η ultra premium τεκίλα Rosado. Cheers σε ένα ακόμα υπέροχο καλοκαίρι!

Aναζητήστε την Don Julio Rosado στα hotspots σε Αθήνα (Dot, Papillon, Balthazar,Krabo, Recipe) και Μύκονο (Scorpios,Alemagou, Void, Astra, Interni, Moni,Santanna, Lio, Zuma, Noema, Nammos)

#DonJulioTequila #RosadoSummer

Ενεαπ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr