Follow us

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης | Ο "άγνωστος" ανιψιός της Αλίκης – Στο μνημόσυνο με την Έφη Πίκουλα

Η κόρη του, Αλίκη Βουγιουκλάκη, και η μεγάλη αδυναμία στη διάσημη θεία του.

MissBloom TEAM
Έφη Πίκουλα NDP

Την Κυριακή, τελέστηκε το μνημόσυνο για τα 28 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το παρών έδωσαν άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος όπως ο Τάκης Ζαχαράτος, η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Κώστας Πρέκας και φυσικά τα μέλη της οικογένειας της Αλίκης, ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο αδερφός της Αντώνης και ο ανιψιός της Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Αιμίλιος Βουγιουκλάκης | Ο "άγνωστος" ανιψιός της Αλίκης – Στο μνημόσυνο με την Έφη Πίκουλα

Αντώνης Βουγιουκλάκης

Ο Αιμίλιος, γιος του Aντώνη Βουγιουκλάκη, κατέφθασε στο Πρώτο Νεκροταφείο με την Έφη Πίκουλα, τη δεύτερη σύζυγο του θείου του, Τάκη Βουγιουκλάκη Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τον ανιψιό της αείμνηστης ηθοποιού, παρόλο που του είχε τεράστια αδυναμία. Μέσα από το Instagram account του, τιμάει πολύ συχνά την αγαπημένη του θεία, την οποία λάτρευε. Μάλιστα το 2019, έδωσε στην κόρη του το όνομα, "Αλίκη” προς τιμήν της.

Βουγιουκλάκης - Πίκουλα

Ο Αιμίλιος είναι διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας ενώ ασχολείται και με τα κοινά μιας και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Γλυφάδας. Κουμπάρος του Αιμίλιου και της συζύγου του, Κατερίνας, είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος είναι και ο νονός της μικρής Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ