Follow us

Παρίσι 2024: Ο Σπύρος Καπράλος παρέδωσε την ελληνική σημαία στη σημαιοφόρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη- "Είναι τεράστια η τιμή"

"Nα σηκώσετε αυτή τη σημαία ψηλά και με υπερηφάνεια, γιατί θα έχετε πίσω σας όλη την ομάδα των 100 αθλητών και αθλητριών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όλους της 'Ελληνες υπερήφανους".

Ο Σπύρος Καπράλος παρέδωσε την ελληνική σημαία στη σημαιοφόρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Την ελληνική σημαία, την οποία μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα κρατήσει ψηλά στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σε λίγες ημέρες, παρέδωσε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ υποδέχθηκε την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο βάδην στο γραφείο του στην Ολυμπιακή Επιτροπή και της παρέδωσε συμβολικά την ελληνική σημαία λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Παρίσι για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

"Αντιγόνη, σου παραδίδω συμβολικά τη Σημαία γιατί θα είστε Σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης μαζί με τον Γιάννη (Αντετοκούνμπο). Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να σηκώσετε αυτή τη σημαία ψηλά και με υπερηφάνεια, γιατί θα έχετε πίσω σας όλη την ομάδα των 100 αθλητών και αθλητριών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όλους της Έλληνες υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Εγώ φεύγω τώρα για το Παρίσι για να σας υποδεχθώ εκεί" ανέφερε ο Σπύρος Καπράλος στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

"Δεν ήμουν ποτέ σε Τελετή Έναρξης παρότι είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που στο Παρίσι θα μπω ως σημαιοφόρος. Είναι τεράστια η τιμή, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και πάρα πολύ ενθουσιασμένη" τόνισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία συνεχίζει τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους μέχρι τις 24 Ιουλίου που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 είναι στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ