Follow us

Serena Williams | Τι είναι η νόσος Lyme από την οποία πάσχει ο σύζυγός της;

Ο σύζυγος της Serena Williams, Alexis Ohanian, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο Lyme, κάτι που ήταν σοκ για εκείνον και την οικογένειά του.

MissBloom TEAM
williams instagram/@alexisohanian

Ο 41χρονος συνιδρυτής του Reddit Αlexis Ohanian και σύζυγος της Serena Williams, εξήγησε την κατάσταση της υγείας του και ότι διαγνώστηκε με τη νόσο Lyme σε μια σειρά posts στο Χ. Ανάφερε μάλιστα ότι η σωστή διάγνωση έγινε αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλές ιατρικές εξετάσεις.

"Κάνοντας μια πλήρη σειρά αξονικών, εξετάσεις κ.λπ. ανακάλυψα ότι έχω νόσο Lyme", είπε ο επιχειρηματίας, σύζυγος της τενίστριας Serena Williams, πατέρας δύο παιδιών. "Άγριο. Χωρίς συμπτώματα, ευτυχώς, αλλά θα θεραπευθώ".

Ο Οhanian εξήγησε μερικές από τις περίπλοκες λεπτομέρειες πίσω από τη διάγνωσή του: "Η καλή χοληστερόλη είναι πολύ χαμηλή. Η κακή χοληστερόλη είναι εντάξει. Πρέπει να δουλέψω σε αυτό. Στα θετικά: 822 ng/dL συνολικά + 162 ng/dL ελεύθερης τεστοστερόνης".

Ο Οhanian ανάφερε ότι, ενώ έχει οικογενειακό ιστορικό που συνδέεται με την πάθηση, ήταν απροετοίμαστος με τη διάγνωση, καθώς δεν ανήκε στην ομάδα που συνήθως εκτίθεται στην πάθηση γεωγραφικά.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ