Follow us

Η σκούπα χειρός που άλλαξε την καθημερινότητά μου προς το καλύτερο

Και είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει και τη δική σου.

MissBloom TEAM
Σκούπα

Μήπως είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που και μόνο στο άκουσμα των λέξεων "δουλειές σπιτιού” καταρρέουν ψυχολογικά; Θεωρείς τις δουλειές του σπιτιού απίστευτο χάσιμο χρόνου την ίδια στιγμή που θα μπορούσες να πίνεις καφέ με φίλους, να χαλαρώνεις ακούγοντας μουσική ή απλά να κοιτάζεις το ταβάνι χωρίς απολύτως κανένα λόγο; Λοιπόν χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, έχω βρει τη λύση!

Ας συστηθούμε: Είμαι η Γωγώ και δεν αντέχω οποιαδήποτε δουλειά έχει να κάνει με το σπίτι. Για να μην είμαι όμως απόλυτη, δεν τις αντιπαθώ όλες εξίσου το ίδιο. Για παράδειγμα το σκούπισμα κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Κυριολεκτικά δεν το αντέχω. Θυμάμαι τη μαμά και τη γιαγιά μου να σκουπίζουν με αυταπάρνηση το σπίτι με εκείνες τις τεράστιες και ασήκωτες ηλεκτρικές σκούπες και εκείνα τα τεράστια καλώδια στα οποία έχω φάει τουλάχιστον 10 τούμπες. Το αποτέλεσμα; Κατεστραμμένες μέσες και σπίτι όχι απολύτως καθαρό, λόγω της δυσκολίας της συγκεκριμένης σκούπας να φτάσει σε κάποια σημεία. Κάθισα λοιπόν και σκέφτηκα: Είναι αυτό που θέλω από την ενήλικη ζωή μου; Ε όχι!

Γι' αυτό λοιπόν τα τελευταία χρόνια έκανα σκοπό ζωής να βρω την καλύτερη σκούπα χειρός και πλέον με υπερηφάνεια δηλώνω ότι ο στόχος μου επετεύχθη: Κυρίες και κύριοι, σας συστήνω την BESPOKE JET AI της Samsung. Το συγκεκριμένο "όνειρο” έχει καταφέρει κυριολεκτικά να αλλάξει την καθημερινότητά μου και να μου εξοικονομήσει χρόνο που τόσο έχω ανάγκη. Τα πλεονεκτήματά της πολλά και παρακάτω απαριθμώ τα πιο σημαντικά:

Η σκούπα χειρός που άλλαξε την καθημερινότητά μου προς το καλύτερο

- Ο κινητήρας HexaJet Motor διαθέτει ισχύ αναρρόφησης έως και 280W για αποτελεσματικό καθαρισμό διαφόρων δαπέδων. Παράλληλα, η λεπτή σκόνη – ο απίστευτος αυτός μπελάς – παγιδεύεται από το φιλτράρισμα αέρα πολλαπλών κυκλώνων.

- Έχει διάρκεια χρήσης έως και 100 λεπτά με μία μόνο μπαταρία. Εμπιστεύσου με, φτάνουν και περισσεύουν.

- Είναι η πρώτη ηλεκτρική σκούπα χειρός με με πιστοποίηση UL και τεχνολογία ΑΙ της Samsung.

- Συγκεκριμένα, η λειτουργία AI ταξινομεί πολύπλοκα περιβάλλοντα καθαρισμού, για παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο δαπέδου.

- Προσφέρει σχεδόν την ίδια απόδοση με τη λειτουργία Mid, ενώ εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας την ισχύ της μπαταρίας κατά 14% και αυξάνει την ευελιξία κατά 6% (Λειτουργία AI Cleaning Mode με Active Dual Brush).

- Προσφέρει σχεδόν την ίδια απόδοση με τη λειτουργία Mid, ενώ εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας την ισχύ της μπαταρίας κατά 21% και αυξάνει την ευελιξία κατά 8% (AI Cleaning Mode με Slim LED Brush+).

- Όσο για το καθάρισμα του κάδου, χωρίς υπερβολή, είναι το πιο σχολαστικό και ασφαλές που έχω δει ποτέ μου. Η τεχνολογία "Air Pulse" αδειάζει αποτελεσματικά* τον κάδο απορριμμάτων και ένας περιστρεφόμενος κυκλώνας αφαιρεί το 99% των τριχών με την τεχνολογία Air Spin Edge. Παράλληλα παγιδεύεται το 99,999% της λεπτής σκόνης και κλείνει το κάλυμμα.

- Και κάτι που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα: Η Bespoke Jet AI διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων. Παγιδεύει το 99,999% των σωματιδίων σκόνης και απελευθερώνει καθαρό αέρα.

- Επιπλέον, με τη Bespoke Jet AI μπορείς και να σφουγγαρίσεις καθώς διαθέτει περιστρεφόμενο καθαριστή Spray Spinning Sweeper. Tα διπλά σφουγγαράκια περιστρέφονται με 260 στροφές ανά λεπτό για 160 λεπτά.

Σκούπα

Φυσικά, είναι άκρως αποτελεσματική με τις τρίχες κατοικιδίων καθώς διαθέτει το Pet Tool που τις εντοπίζει και τις αιχμαλωτίζει, ενώ πλήρως προσαρμοσμένη στη νέα τεχνολογία και τις επιταγές της, η Bespoke Jet AI συνδέεται με το wifi του σπιτιού μου, ώστε να διαχειρίζομαι λειτουργίες και ρυθμίσεις, αλλά και να παρακολουθήσω το ιστορικό καθαρισμού.

Last but not least: Το σκούπισμα του σπιτιού γίνεται ξεκούραστα χωρίς να χρειάζεται να σκύβω και μάλιστα στον μισό χρόνο! Η καθημερινότητά μου άλλαξε προς το καλύτερο και οφείλω να ομολογήσω ότι - κάπως - αναθεώρησα για τις δουλειές του σπιτιού!

Μάθε περισσότερα: samsung.com/gr

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr