Follow us

Βρήκα την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα για τον γάμο των ονείρων μου

Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου έρχεται και θα τη γιορτάσω στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

MissBloom TEAM
BLE Events

Ο γάμος σηματοδοτεί την ένωση δύο ανθρώπων, αλλά και ένα ατελείωτο πάρτι, στο οποίο γιορτάζει τόσο το ζευγάρι, όσο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό τους. Οι ετοιμασίες είναι πολλές, όμως ως μέλλουσα νύφη βρήκα την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα και έτσι όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιήσω τον γάμο των ονείρων μου.

Μετά από αρκετή έρευνα, το BLE Events στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας αναδεικνύεται ως ο ιδανικός προορισμός για κάθε είδους εκδήλωση. Οι δύο χώροι του, Ble Azure και Ble Pavillon, με το μοναδικό design και την προνομιακή τους τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, προσφέρουν έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολυτελούς αισθητικής που κάνουν κάθε στιγμή αξέχαστη.

Βρήκα την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα για τον γάμο των ονείρων μου

Εμείς αποφασίσαμε στο Ble Pavillon να πραγματοποιήσουμε το pre wedding party μας, μία ημέρα πριν τον γάμο μας, ώστε να υποδεχτούμε τους συγγενείς και φίλους μας που θα βρεθούν στο πλευρό μας σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μας.

BLE Events

Το Ble Pavillon, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα, είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε μοναδικές στιγμές. Η σύγχρονη κομψότητα του με την πανοραμική θέα στη θάλασσα δημιουργεί το πιο γοητευτικό σκηνικό για τη μεγάλη μέρα σας. Ο χώρος με τον καταπράσινο κήπο και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα αποπνέει κομψότητα και υπόσχεται μία τέλεια στιγμή για όλους.

Ble-Pavillon

Επιπλέον είναι έτσι σχεδιασμένο για εκδηλώσεις όλο το χρόνο, διαθέτει λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας και ανοιχτούς χώρους που συνδυάζονται με το φυσικό τοπίο, προσφέροντας ένα περιβάλλον που προάγει την άνεση και τη λειτουργικότητα.

ble-azure

Η μεγάλη ημέρα και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ble Azure, στον απόλυτο χώρο γάμου. Η πανέμορφη χερσόνησος, με την ειδυλλιακή θέα που περιβάλλεται από τα νερά του Σαρωνικού διαμορφώθηκε έτσι ώστε να βιώσουμε μία ρομαντική γαμήλια δεξίωση, ακριβώς όπως την έχουμε φανταστεί.

BLE Events

Μάλιστα οι εξαιρετικές υπηρεσίες catering και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια με έκαναν να πιστεύω ότι στο Ble Azure ο γάμος μας δεν θα είναι μόνο αξέχαστος αλλά και πραγματικά μαγικός.

BLE Events

Το BLE Events με την υπογραφή της Intercatering προσφέρει εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές και άψογες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε εκδήλωση είναι επιτυχημένη και αξέχαστη.

BLE Events

Όλα τα ζευγάρια που ετοιμάζονται για το γάμο τους και αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, πρέπει να είναι σίγουροι ότι το BLE Events, μαζί με την ομάδα της Intercatering, είναι πανέτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και επιθυμία, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

BLE Events

BLE Events: Λεωφ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος, 17455

Info: 2108946625 | www.bleevents.gr | bleevents@intercatering.gr | Facebook/Instagram: @bleevents.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ