"Χτυποκάρδια στο Beverly Hills": 6 λόγοι που λατρέψαμε το σίριαλ των 90's

Κι όμως το σίριαλ είχε τα πάντα: έρωτες, πάθη, φιλίες, μάχες για την αποδοχή των άλλων, εφηβικές ανησυχίες και αναφορές σε πολύ σημαντικά κοινωνικά ζητήματα- όπως οι εξαρτήσεις, ο ρατσισμός, η ομοφοβία κ.ά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον) είχε γράψει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του: "Αν είσαι αρκετά τυχερός για να συμμετέχεις σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, μην φύγεις μέχρι να σε σκοτώσουν. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ή αν θα έρθει η επόμενη!". Και το μόνο σίγουρο είναι πως η δική του, τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλις" έμειναν στην ιστορία και έγιναν αναφορά στην ποπ κουλτούρα για την εποχή των 90's. Άλλωστε, τότε δεν υπήρχαν παρά ελάχιστες οι teen σειρές και μάλιστα στην ελληνική τηλεόραση.

Το σίριαλ διήρκησε 10 σεζόν, αν και οι τελευταίες δεν είχαν την ίδια απήχηση μετά την αποχώρηση της Σάνον Ντόχερτι, η ηρωίδα της οποίας υποτίθεται πως άλλαξε χώρα. Στην ουσία η ηθοποιός απολύθηκε από το σίριαλ εξαιτίας της κακής της συμπεριφοράς. Η ίδια όμως, κατόρθωσε να εξηγήσει το γιατί, δεκαετίες μετά, μέσω των social media, λέγοντας πως ήταν ένα διάστημα που περνούσε πολύ δύσκολα στην προσωπική της ζωή, κάτι ωστόσο που δεν είχε αποκαλύψει στην παραγωγή εκείνη την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr