Follow us

5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort | Στα πέντε αστέρια του περικλείεται ο δικός μου ορισμός για τις απόλυτες διακοπές

Kαι η βεβαιότητα ότι εδώ τίποτα δεν πρόκειται να μου χαλάσει την ηρεμία.

AJUL

Τι σημαίνουν για εμένα διακοπές; Να πάω εκεί που δεν θα με ενδιαφέρει τι ώρα είναι, που θα ακούσω ξανά το σώμα μου και θα αδειάσω από τις σκέψεις μου. Κάπου που δεν θα περιορίζεται η ματιά μου και θα περιπλανιέται στο πράσινο της φύσης και στο απέραντο της θάλασσας. Όλα τα παραπάνω τα βρήκα (σε υπερθετικό βαθμό) στο 5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική. Μαζί με την πολυτέλεια, τη χαλάρωση, την ευεξία, την ιδιωτικότητα και τη βεβαιότητα ότι τίποτα δεν πρόκειται να μου χαλάσει την ηρεμία.

5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort | Στα πέντε αστέρια του περικλείεται ο δικός μου ορισμός για τις απόλυτες διακοπές

Το πρώτο θετικό vibe το έλαβα, όταν μπαίνοντας στον κεντρικό χώρο της ρεσεψιόν, άκουσα τον ήχο των τρεχούμενων νερών. Τότε αντίκρισα μία υπέροχη εικόνα: ένα καλαίσθητο συντριβάνι να λούζεται με τις ακτίνες του ήλιου (η γυάλινη οροφή επιτρέπει το φως να εισχωρήσει) και jungle στοιχεία να συμπληρώνουν το luxury σκηνικό.

Οδηγήθηκα με το club Car μεταφοράς στη σουίτα μου. Μπαίνοντας αντίκρισα ένα ονειρεμένο σπίτι, σαν εκείνα που βλέπεις στα editorials διακόσμησης. Το δικό μου συνδύαζε τα μαρμάρινα πατώματα με αφράτους καναπέδες, ντιζαϊνάτες καρέκλες ενώ στο υπνοδωμάτιο που το king size κρεβάτι με την κουνουπιέρα με έκανε να ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξάπλωνα, κρατώντας το αγαπημένο μου βιβλίο.

Ajul

Όταν έφτασε εκείνη η στιγμή άνοιξα την μπαλκονόπορτα για να μπαίνει το δροσερό αεράκι, από την ιδιωτική βεράντα μου με την πριβέ πισίνα και τις αφράτες σεζλόνγκ. Όνειρο!

ΚΗΠΟΣ

Και αφού πέρασε η πρώτη νύχτα, το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί , πριν ακόμα πάρω το πρωινό μου (δεν ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω για αυτό), επισκέφτηκα τους χώρους του spa. Αφέθηκα στα "μαγικά" χέρια των έμπειρων θεραπευτών και απόλαυσα ένα χαλαρωτικό μασάζ με σπάνια βότανα και αγριολούλουδα.

Ajul
Ajul

Έμαθα ότι σε όλες τις θεραπείες που προσφέρονται στο 5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, για το πρόσωπο ή το σώμα, χρησιμοποιούνται το ελαιόλαδο, το μέλι και το βούτυρο καριτέ, γνωστά για τις ιδιότητες και τα οφέλη τους. Μετά το ευεργετικό μασάζ που με ξεκούρασε και με τόνωσε, έκανα για λίγη ώρα σάουνα και πλήρως αναζωογονημένη και με πολλή όρεξη, προετοιμάστηκα για ένα αξιομνημόνευτο πρωινό.

Ο "ατελείωτος" μπουφές του Infinity προσφέρεται για πολλούς πειρασμούς και γευστικά διλήμματα. Να ξεκινήσεις με αλμυρές ή με γλυκές γεύσεις; Και πώς να αντισταθείς στα γευστικά κέικ και στα παραδοσιακά γλυκάκια; Ή να προτιμήσεις κάτι πιο ελαφρύ με βάση την κρέμα και τα φρούτα; Ή σκέτα φρούτα; Δεν φημίζομαι για την αυτοσυγκράτηση μου και το έριξα έξω, αλλά επανόρθωσα αργότερα με μία επίσκεψη στο γυμναστήριο.

Κοιτάζοντας πίσω από την τζαμαρία του gym, τον στόχο μου, που ήταν μία δροσερή βουτιά στην πισίνα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής μου, έκανα διάδρομο, ποδήλατο, ελλειπτικό και λίγα βάρη ενώ ενθουσιάστηκα βλέποντας το όργανο κωπηλατικής, καθώς ήταν ακόμα μία λεπτομέρεια, ανάμεσα στις πολλές, που να δικαιολογεί τα πέντε αστέρια του 5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort.

΄Ωρα ή καλύτερα ώρες για μπάνιο και ηλιοθεραπεία

Είπαμε διακοπές σημαίνουν να χάνω την αίσθηση του χρόνου. Παίρνοντας μαζί μου το βιβλίο μου, την πετσέτα μου, τα ακουστικά μου και το αντηλιακό μου, κάθισα σε μία αναπαυτική σεζλόνγκ, ακριβώς μπροστά σε μία από τις πισίνες του Ajul. Διέκοπτα την απόλυτη ηρεμία μου με δροσερές βουτιές και ξανά πίσω στη σεζλόγκ.

Υδάτινες πτώσεις και περιστροφές

waterpark

Αρκετά με τη χαλάρωση. Έγινα ξανά παιδί με μία επίσκεψη στο ολοκαίνουργιο waterpark του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort και ανέβασα την αδρεναλίνη μου κάνοντας βουτιές με νεροτσουλήθρες. Είχα να διαλέξω ανάμεσα στα πολυάριθμα παιχνίδια, όπως τα body slides, τα τούνελ, τον υδάτινο πύργο, και τις συναρπαστικές υδάτινες σήραγγες και διασκέδασα με τις υδάτινες πτώσεις και περιστροφές. Είναι ένας υδάτινος παράδεισος όχι μόνο για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.

Ajul

Για το μεσημεριανό μου, κατευθύνθηκα προς το εστιατόριο Thimari του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort που προσφέρει ποιοτικά και ντελικάτα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας. Στο τραπέζι μου έφτασαν καλοψημένα κρέατα στη σχάρα, συνοδευόμενα με ψητές πιτούλες και δροσερές σαλάτες με αγνές πρώτες ύλες και βότανα και μυρωδικά. Το βράδυ, δείπνησα στο Ambrosia και γεύτηκα αυθεντικά ιταλικά πιάτα, με βάση ψάρια και θαλασσινά, ωραίες πίτσες ενώ έκλεισα με δροσερή πανακότα και ένα ροζέ ποτήρι κρασί.

AJUL

Όταν είχα κέφι για καλομαγειρεμένα μαμαδίστικα φαγητά, επέστρεφα στο Infinity που η μεγάλη και ποιοτική γκάμα του, μου επέτρεπε κυριολεκτικά να γευτώ ό,τι μου έκανε όρεξη.

Ajul

'Οσο πέφτει η νύχτα η κίνηση μεταφέρεται στα 3 μπαρ του ξενοδοχείου. Tα 90s vibes του χώρου σε προδιαθέτουν για ανέμελες στιγμές. Το τελευταίο μου βράδυ στο 5* Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, είδα θερινό σινεμά, με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι, κάτω από τα αστέρια.

Η Zeus International Hotels & Resorts για την άφιξη του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική, κάνει λόγο για ένα πεντάστερο καταφύγιο ευζωίας που δίνει νέα διάσταση στην έννοια της πολυτέλειας και ενσαρκώνει πλήρως το μόττο της εταιρείας "A Zeus experience", ως συνώνυμο της θεϊκής εμπειρίας.

Φέτος, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort μπορεί να υπερηφανεύεται και για το νέο waterpark στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, αναβαθμίζοντας έτσι το ξενοδοχείο ως κορυφαίο family friendly προορισμό.

Περιηγήσου στους χώρους του ξενοδοχείου κάνοντας κλικ στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Instagram account: ajulresort

Facebook account: ajulluxuryresort

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ