Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου τρώει άγριο πέσιμο στα social media και (δυστυχώς) φανταζόμαστε το γιατί

Athina

Λοιπόν στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου συμβαίνει το εξής παράδοξο: οι followers της ενδιαφέρονται περισσότερο από εκείνη πού είναι τα παιδιά της, ποιος τα κρατάει, ποια είναι η ψυχολογία τους μετά το διαζύγιο της και την αποκάλυψη της νέα της σχέση. Φυσικά και ειρωνεύομαι γιατί μόνο ειρωνεία αρμόζει στα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τις αναρτήσεις της ηθοποιού μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η Αθηνά δέχεται κοινώς "άγριο πέσιμο" για το γεγονός ότι δεν έμεινε μόνη μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της και ακόμα περισσότερο επειδή δεν απέκρυψε τη νέα της σχέση. Στον συντηρητικό μικρόκοσμό τους, επιμένουν ότι μία διαζευγμένη γυναίκα και μητέρα, ακόμα και αν επιλέξει να προχωρήσει στη ζωή της, οφείλει να το κάνει διακριτικά. Πολλά από τα σχόλια υπογράφουν γυναίκες και μητέρες που δεν ντρέπονται να της γράψουν ότι τη λυπούνται που δεν έχει γνωρίσει την πραγματική ευτυχία της μητρότητας. Την ακυρώνουν ως μητέρα, ως γυναίκα και ως προσωπικότητα γιατί πολύ πιθανόν αδυνατούν να διαχειριστούν την αλήθεια της.

Εικάζω ότι η ίδια θα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν έχει αξία να παρουσιάζεσαι κάπως, ώστε να είσαι συμβατή στα "κουτάκια" και στις προσδοκίες κάποιων. Ότι δεν έχει κανένα νόημα να κρύβεις πτυχές της ζωής σου για να μην τους κάνεις τζιζ. Η στάση της ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα και η σιωπή της, η καλύτερη απάντηση σε σχόλια που μου ανεβάζουν την πίεση, σαν αυτό.

Η Αθηνά Οικονομάκου τρώει άγριο πέσιμο στα social media και (δυστυχώς) φανταζόμαστε το γιατί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ