Follow us

Καρυστιανού κατά Γεωργιάδη: "Η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών"

Η οργισμένη απάντηση της Προέδρου του Συλλόγου "Τέμπη 2023" σε όσα είπε και πάλι ο Γεωργιάδης στη Βουλή.

MissBloom TEAM
Μαρία Καρυστιανού

Την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή. Ο Υπ. Υγείας αναφέρθηκε σε ανάρτηση του Νίκου Πλακιά (ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του στην τραγωδία των Τεμπών) που είπε ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που βρέθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης προκλητική ήταν η πρόταση να εκπροσωπηθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για την οποία αντέδρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνοντας πως: "Δεν είναι δυνατόν ένα πρόσωπο το οποίο ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις και δικογραφίες για τις ποινικές ευθύνες που έχει για το έγκλημα των Τεμπών και έπρεπε να είναι υπόδικο, να έχει χρησθεί εκπρόσωπος της Βουλής. Είναι ύβρις, ακραία πρόκληση. Προκαλείτε τη Βουλή, δεν έπρεπε καν να είναι βουλευτής ο κ. Καραμανλής, τον κατεβάσατε υποψήφιο για να τον ξεπλύνετε", υποστήριξε -ανάμεσα στα άλλα- η κυρία Κωνσταντοπούλου, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες της κατά της κυβέρνησης για "απαράδεκτη προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών".

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ