Follow us

Μαρίν Λε Πεν: Πώς τα τρομακτικά παιδικά χρόνια διαμόρφωσαν την κοσμοθεωρία της

Αυτό που έμαθε από μικρή ήταν ότι ο κόσμος είναι βίαιος και επικίνδυνος, ενώ η μητέρα της εγκατέλειψε την οικογένεια για έναν άλλον άνδρα.

MissBloom TEAM
Marine Le Pen Splash News / Ideal Image

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία η Ευρώπη και όλος ο κόσμος καθώς η Μαρίν Λε Πεν κατέκτησε το 33,5% των ψήφων, ενώ ο δεύτερος γύρος των εκλογών αναμένεται στις 7 Ιουλίου. Καταβάλλονται αγωνιώδεις προσπάθειες τώρα για να αποκλειστεί η διακυβέρνηση από το ακροδεξιό κόμμα της Λε Πεν. Αλλά ποια είναι λοιπόν η πολιτικός που προκαλεί τέτοιες αναταράξεις;

Ήταν μια νύχτα του Νοεμβρίου του 1976, όταν η Μαριόν Αν Περίν Λεπέν (η σημερινή Μαρίν) ήταν μόλις 8 ετών, όταν μια βόμβα διέλυσε την πολυκατοικία της οικογένειάς της στο Παρίσι. Στόχος ήταν ο πατέρας της Λεπέν, ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, πρώην αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο της Αλγερίας, ο οποίος ίδρυσε το αμφιλεγόμενο ακροδεξιό κόμμα. Μέχρι σήμερα, οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Κανείς δεν σκοτώθηκε, όμως η Λεπέν και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της ξύπνησαν ανάμεσα σε θραύσματα γυαλιού και συντρίμμια, και με έναν ολόκληρο τοίχο του κτιρίου να έχει ανατιναχτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ