Follow us

Νάντια Κομανέντσι: Το τέλειο δεκάρι, τα βασανιστήρια από τον γιο του δικτάτορα Τσαουσέσκου και η απόπειρα αυτοκτονίας

1976: Η Ρουμάνα Νάντια Κομανέντσι είναι η πρώτη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής που βραβεύτηκε με το τέλειο 10. Αλλά η ζωή της δεν υπήρξε ποτέ τέλεια.

MissBloom TEAM
Νάντια Κομανέτσι Wikimedia

Είναι το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, και γι' αυτήν την σπουδαία πρωταθλήτρια έχουν χυθεί τόνοι μελάνης. Στην αυτοβιογραφία της έριξε όσο φως η ίδια επιθυμούσε σε κάποιες από τις "σκοτεινές" πλευρές της ζωής της. Το όνομά της συνδέθηκε με πραγματικές και φανταστικές ιστορίες αλλά και σκοτεινές ιστορίες στη χώρα της, τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου. Ναι, η Νάντια Κομανέντσι γνωρίζει από βάσανα!

"Η ζωή μου έγινε κατάμαυρη"

"Η ζωή μου έγινε κατάμαυρη", γράφει στην αυτοβιογραφία της. Οι ιστορίες μετά την επιτυχία του Μόντρεαλ είναι πολλές. Υπήρξε ερωμένη του υιού Τσαουσέσκου και "σκλάβα" στα περίεργα γούστα του; Ζούσε ως βασίλισσα στη Ρουμανία, όταν οι υπόλοιποι συμπατριώτες της πεινούσαν; Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χλωρίνη; Η ίδια απλώς λέει "Ημουν δυστυχισμένη το 1978. Δεν αποπειράθηκα, όμως, να αυτοκτονήσω επειδή είδα το αγόρι μου με άλλη κοπέλα. Ζούσα σε ένα διαμέρισμα γεμάτο "κοριούς”. Με παρακολουθούσαν συνεχώς πράκτορες. Έτσι, μια ημέρα τους έδειξα τη χλωρίνη και τους είπα ότι θα αυτοκτονήσω για να γλιτώσω", έχει πει. Όσο για τον υιό Τσαουσέσκου, οι φήμες θέλουν τον Νίκου να τη βασάνιζε ψυχολογικά και σωματικά. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε ειδύλλιο. "Τον γνώρισα όταν ήμουν φοιτήτρια. Μου φαινόταν καλό παιδί. Αλλοι λένε πως ήταν μέθυσος και γυναικάς. Εγώ είχα ακούσει ότι βοήθησε πολύ κόσμο", έχει πει.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ