Follow us

To συγκλονιστικό βίντεο με τη Σελίν Ντιόν να δείχνει απίστευτη δύναμη την ώρα που έχει πάθει κρίση

Στο ντοκιμαντέρ "I Am: Celine Dion" η σταρ δεν δίστασε να δείξει την πραγματικότητα για την κατάσταση υγείας της- οι σπασμοί και η παραμόρφωση των χεριών της.

MissBloom TEAM
CELINE DION

Η Σελίν Ντιόν έχει αποφασίσει να μιλήσει με πραγματικό θάρρος για τη νευρολογική ασθένειά της, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου ή Καθηλωμένου Ανθρώπου. Μια λαμπερή σταρ με αμέτρητες επιτυχίες στην καρίερα της, που λατρεύτηκε όσο λίγες ερμηνεύτριες από το κοινό, η Ντιόν που χαμογελούσε στο φακό φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας, βρήκε το κουράγιο να "τσαλακωθεί" και να δείξει τι συμβαίνει πραγματικά στη ζωή της και γιατί αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλίες και εμφανίσεις και να αφιερώσει χρόνο στην ίαση και στην εξισορρόπηση της ζωής της.

Στις σκηνές που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ της "I Am: Celine Dion", τη βλέπουμε να προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια φοβερή κρίση πόνου.

Οι γιατροί της βρίσκονται στο πλευρό της και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την ανακουφίσουν. Η ίδια έχει πάθει σπασμούς, ενώ έχουν παραμορφωθεί τα χέρια της. Βογκάει από τον πόνο και έχει ένα βλέμμα σχεδόν τρόμου καθώς είναι εμφανές ότι πονάει φρικτά.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ