Follow us

Κέισι Μίζιου | Το stylish αξεσουάρ της ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ και σε κάθε είδος καθημερινότητας

To stylish gadget που θα γίνει το αγαπημένο σου κόσμημα

MissBloom TEAM
keisi

Η κάθε γυναίκα που φροντίζει να έχει μία ενημερωμένη και stylish γκαρνταρόμπα γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η συλλογή της να περιλαμβάνει fashion pieces που ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική ενώ παράλληλα συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας της εκάστοτε εποχής. Αναμφίβολα, τα διαχρονικά και κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα στα οποία βασιζόμαστε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έναν timeless και διαχρονικό καμβά στον οποίο θα μπορέσουμε να εξελίξουμε και να παρουσιάσουμε το στιλ μας. Τα αξεσουάρ τα οποία επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε outfit μας είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ολοκλήρωσης του look μας ενώ δεν μπορούμε να αρνηθούμε τόσο τον πρακτικό όσο και τον αισθητικό τους ρόλο.

Κέισι Μίζιου | Το stylish αξεσουάρ της ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ και σε κάθε είδος καθημερινότητας

"Τα αξεσουάρ της συλλογής μας τα οποία χρειαζόμαστε καθημερινά είναι αδιαμφισβήτητα τα παπούτσια μας, οι τσάντες μας όπως και κάποια κοσμήματα μας, όπως το ρολόι μας. Το ρολόι που επιλέγουμε να φορέσουμε εδώ και πολλές δεκαετίες κατέχει ρόλο διττής σημασίας καθώς είναι εκείνο που αντανακλά με ευκολία και σαφήνεια το στιλ μας ενώ είναι και πρακτικά άκρως απαραίτητο, αυτή την εποχή περισσότερο από ποτέ. Τα τελευταία χρόνια, τα ρολόγια που επιλέγουμε επιθυμούμε να διαθέτουν κι άλλα χαρακτηριστικά τα οποία θα μας διευκολύνουν πρακτικά και σε άλλους τομείς της ζωής μας, όπως ο αθλητισμός, ο ύπνος ενώ ταυτόχρονα θα είναι ένα shortcut στην πρόσβαση μας στο απαραίτητο για όλους μας, smartphone", εξηγεί και η Kέισι Μίζιου.

"Τα smartwatches πλέον έχουν γίνει must όχι μόνο για την πρακτικότητα που μας χαρίζουν αλλά και για τη φινέτσα και την κομψότητα με την οποία μπορούν να ολοκληρώσουν το στιλ μας, όπως το νέο μου smartwatch από την Huawei, το Huawei Watch Fit", μας επισημαίνει.

Η Κέισι Μίζιου με το πιο stylish smartwatch της αγοράς

Το Huawei Watch Fit διαθέτει μία μοντέρνα και λεπτή αισθητική η οποία ήταν και η κατευθυντήρια αρχή σχεδιασμού των τετραγωνισμένων ρολογιών Huawei Watch Fit. Συμπυκνώνοντας την τεχνογνωσία τεσσάρων ετών και τριών γενιών, το ολοκαίνουργιο Huawei Watch Fit 3 έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό και τεχνολογία. Αναβαθμισμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και στα υλικά κατασκευής και τις διαδραστικές λειτουργίες – καινοτομεί ως μέρος της φιλοσοφίας "Fashion Squared" της Huawei που ηγείται των τάσεων στα wearable συνδυάζοντας την αισθητική με την απόδοση σε καινοτόμα τετράγωνα σχέδια.

Η Κέισι Μίζιου με το πιο stylish smartwatch της αγοράς

"Γιατί το λάτρεψα με την πρώτη ματιά; Πέρα από τη μοντέρνα και τη νεανική τετράγωνη αισθητική το Huawei Watch Fit 3 έχει αναβαθμισμένες λειτουργίες για αθλήματα και για την υγεία. Θα απολαύσεις μία βελτιωμένη εμπειρία της εφαρμογής StayFit όπως και τα νέα TruSleepTM 4.0 και TruSeenTM 5.5 για ολιστική παρακολούθηση υγείας, και πέντε νέα αθλήματα όπως το padel!", τονίζει η Κέισι.

Το minimal και ταυτόχρονα μοντέρνο design του Huawei Watch Fit 3 μεταμορφώνει την ορθογώνια όψη των προηγούμενων προκατόχων του σε ένα νέο τετράγωνο σχέδιο. Η κάσα του ρολογιού έχει γωνίες με στρογγυλεμένες άκρες και μία χρωματιστή εξωτερική κορώνα, επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό μείγμα χρωμάτων και πρωτοποριακού σχεδιασμού με νεανική και τολμηρή αισθητική. Τη μοντέρνα αισθητική συμπληρώνει το σώμα από κράμα αλουμινίου, με μινιμαλιστικό στυλ και αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Η Κέισι Μίζιου με το πιο stylish smartwatch της αγοράς

Άνετο και απόλυτα κομψό, με βάρος μόλις 26 γραμμάρια και πάχος 9.9 χιλιοστά το Huawei Watch Fit 3. είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο τετράγωνο smartwatch της Huawei. Για το λουράκι, οι χρήστες έχουν επιλογές από μια ποικιλία φιλικών προς το δέρμα υλικών από το γκρι νάιλον ζακάρ ύφασμα μέχρι το μαλακό δερμάτινο λουράκι. Τα λουράκια υιοθετούν ένα "Press-to-release” design, ο οποίος τους επιτρέπει να αφαιρούνται και να αντικαθίστανται γρήγορα με ένα μόνο πάτημα ανάλογα με τις διαθέσεις ή το στιλ.
Το Huawei Watch Fit 3 διαθέτει μια εξαιρετικά ελαφριά οθόνη AMOLED 2.5D 1,82 ιντσών, με αναλογία οθόνης προς σώμα 77,4%, με αύξηση 10% στην επιφάνεια της οθόνης για μια διευρυμένη οπτική εμπειρία με μέγιστη φωτεινότητα 1500nits. Παράλληλα, προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον του χρήστη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού ή έντονου φωτισμού.

"To νέο stylish smartwatch μου μπορεί να σε βοηθήσει να τρέφεσαι καλύτερα με την εφαρμογή Stay Fit η οποία έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει έναν προσωπικό γυμναστή στον καρπό μας για καλύτερη διαχείριση του βάρους. Διαθέτει μια ενημερωμένη παγκόσμια βάση δεδομένων διατροφικών θερμίδων σε 50 χώρες και παρέχει διατροφικές αναλύσεις για την προώθηση μιας ισορροπημένης διατροφής και προγράμματος άσκησης, για μία πιο επιστημονική διαχείριση βάρους. Φανταστικό;"

keisi

Παράλληλα, το Huawei Watch Fit 3 παρουσιάζει την "Έξυπνη πρόταση", δηλαδή όταν οι στόχοι καθημερινής δραστηριότητας ή απώλειας λίπους δεν επιτυγχάνονται, το ρολόι θα προτείνει τύπους άσκησης και διάρκεια με βάση τις συνήθειες σου αλλά και τις καιρικές συνθήκες - "δηλαδή γνωρίζοντάς σε καλύτερα από έναν προσωπικό γυμναστή!"

Εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο επιστημονικό ιχνηλάτη ύπνου Huawei TruSleep™ 4.0, το Huawei Watch Fit 3 προσφέρει ακριβέστερη παρακολούθηση στον ύπνο σου. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness επιτρέπει στους χρήστες να κοιμούνται με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο λεπτός σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το ρολόι μπορεί να φορεθεί άνετα όλη μέρα αλλά και νύχτα, με αποτέλεσμα να το αισθάνεσαι σχεδόν χωρίς βάρος στον καρπό σου, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίσης, όπως όλα τα smartwatches και wearables της Huawei, έτσι και το νέο smartwatch HUAWEI WATCH FIT 3 είναι συμβατός με συσκευές iOs και Android.

keisi

Στο Huawei Watch Fit 3 έχει επίσης προστεθεί το Huawei TruSeen™ 5.5 για να βελτιώσει την ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. "Αν αναζητάς κι εσύ καλύτερη διαχείριση της υγείας και της καθημερινότητάς σου, με το Huawei Watch Fit 3 μπορείς επίσης να απολαύσεις τη νέα προβολή ημερολογίου για τον εμμηνορρυσιακό κύκλο σου, η οποία επιτρέπει να βλέπουμε χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά", εξηγεί η Κέισι.

Με μία μόνο φόρτιση, το Huawei Watch Fit 3 έχει έως 10 ημέρες διάρκεια μπαταρίας. Ακόμη και με συχνή χρήση, η τυπική διάρκεια μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες. Επιπλέον, το Huawei Watch Fit 3 φορτίζει γρήγορα, απαιτώντας μόνο φόρτιση 10 λεπτών για αρκετή ισχύ μπαταρίας έτσι ώστε να διαρκέσει έως και μια ολόκληρη μέρα. Για μένα, που είμαι συνέχεια on the road, αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φοράω και τα νέα μου ακουστικά HUAWEI FreeBuds 6i, που έχουν τρομερό noise cancellation και είμαι πάντα έτοιμη να αδράξω τη μέρα!", λέει η Κέισι.

Το HUAWEI FIT 3 και τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 6i είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ