Follow us

Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας - Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού [εικόνες - βίντεο]

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αφότου οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

MissBloom TEAM
λυτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Απόστολος Λύτρας καθώς ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η διαδικασία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης, που είχε εκδοθεί σε βάρος του, μετά τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε επειδή ο γνωστός ποινικολόγος θεωρείται ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους.

Γι' αυτό τον λόγο η κακοποιημένη από τον ίδιο σύζυγός του, ζήτησε από την ανακρίτρια μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση του κ. Λύτρα.

Στη φυλακή οδηγείται ο Απόστολος Λύτρας - Η έξοδος από την Ευελπίδων from Orange Press Agency on Vimeo.

Οι όροι που παραβίασε

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εμφανίστηκε στην αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης μετά την έκδοση του εντάλματος, οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκτέλεση του εντάλματος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγους του, έκρινε ότι ο κ. Λύτρας παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα - μετά την απολογία του - προκειμένου να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής με την κ. Πολυζωγοπούλου. Η αιτία της αλλαγής στην ποινική μεταχείριση του Απόστολου Λύτρα έχει αφετηρία την επικοινωνία του μέσω μηνυμάτων με τη σύζυγό του, αλλά και το περιστατικό της μετάβασης στο σπίτι του ζευγαριού προσώπων από το περιβάλλον του, το οποίο κατήγγειλε με μηνύσεις αλλά και με την ενεργοποίηση του κουμπιού πανικού, η κ. Πολυζωγοπούλου.

Ο Λύτρας μήνυσε τη σύζυγό του

Σημειώνεται πως ο κ. Λύτρας υπέβαλε μήνυση ενώ ήταν κρατούμενος στη σύζυγό του, θεωρώντας πως δεν παραβίασε τους όρους καθώς η επικοινωνία με την κυρία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε μέσω τρίτων, ενώ ισχυρίζεται πως δεν την απείλησε μέσω μηνυμάτων.

Το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, μετά την μήνυση οδηγήθηκε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δώσει τυπικά μία απολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ