Follow us

Η Αντιγόνη Βιντιάδη επέλεξε το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro της Inglesina, για την καθημερινότητα με το μωρό της

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Αντιγόνη Βιντιάδη βρήκε όλα τα χαρακτηριστικά, τη λειτουργικότητα, την άνεση και τη κομψότητα που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο σύστημα μεταφοράς για το μωρό.

inglesina

Μία πολυάσχολη, κομψή και πολύ γλυκιά μαμά όπως είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Αντιγόνη Βιντιάδη χρειάζεται για την καθημερινότητά της ένα στυλάτο καρότσι που να είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και άνετο για το μωράκι της.

Η βόλτα με τον γιο της είναι η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας της. Η Αντιγόνη χαλαρώνει και περνάει όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τον γιο της που απλώνει τα ποδαράκια του στο άνετο υποπόδιο του καροτσιού, παρατηρώντας τον ουρανό, τα σύννεφα και τις ομορφιές της πόλης.

Η Αντιγόνη Βιντιάδη επέλεξε το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro της Inglesina, για την καθημερινότητα με το μωρό της

Η Αντιγόνη έχει πάντα μαζί της οργανωμένα όλα τα απαραίτητα για τη βόλτα του μωρού μέσα στην τσάντα Dual Bag της Inglesina. Όσα πράγματα και να πάρει μαζί της είναι χαλαρή γιατί ξέρει ότι μπορεί να ανοίξει το καρότσι Aptica με μια κίνηση χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι της. Τοποθετεί τα πράγματα στο ευρύχωρο καλάθι μεταφοράς αντικειμένων του καροτσιού και τοποθετεί με ευκολία τον γιο της στο καρότσι.

Τις ηλιόλουστες μέρες κατεβάζει το σκίαστρο και ξέρει ότι το παιδί θα είναι πάντα προστατευμένο από τον ήλιο χάρη στην κουκούλα με προστασία UV UPF50+ κατά των ακτινών του ήλιου. Η άνετη και ευρύχωρη θέση περιπάτου εγγυάται τη σωστή και άνετη στήριξη του σώματος του μωρού σε κάθε βόλτα. Η All Season θέση είναι κατασκευασμένη από διπλό στρώμα πλέγματος που αναπνέει, επιτρέποντας τη διέλευση του αέρα ευνοώντας τη θερμική άνεση του μωρού, την περίοδο του καλοκαιριού.

inglesina

Το καρότσι Aptica διαθέτει All Season θέση περιπάτου εξοπλισμένη με το Comfort Cover, για τις χειμωνιάτικες βόλτες, ένα άνετο κάλυμμα με επένδυση, το οποίο καλύπτει πλήρως την πλάτη για την καλύτερη προστασία του παιδιού από το κρύο.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας αν το παιδί κοιμηθεί, η πλάτη του καροτσιού μπορεί να πάρει κλίση σε 4 θέσεις μέχρι και τη θέση ύπνου, ενώ με κλίση μεγαλύτερη από 100° και μικρότερη από 110° για να εξασφαλιστεί η άνετη θέση του παιδιού όταν κάθεται.

Η αναστρέψιμη θέση περιπάτου επιτρέπει τη χρήση του καροτσιού σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Με φορά προς τον γονέα κατά τους πρώτους μήνες όταν το μωρό χρειάζεται διαβεβαίωση από το βλέμμα και την επαφή της μαμάς και του μπαμπά, με φορά προς τον δρόμο όταν είναι μεγαλύτερο.

inglesina

Το καρότσι Aptica είναι ιδανικό για μαμάδες όπως η Αντιγόνη που θέλουν ένα ανθεκτικό καρότσι με glamour πινελιές. Διαθέτει χειρολαβή από vegan δέρμα με μικροδιάτρητη υφή που προσαρμόζεται στο ύψος των γονέων, εκθαμβωτική λάμψη, ανθεκτικό Jacquard ύφασμα, ένθετα δερματίνης, μεταλλικές ετικέτες με επένδυση από δερματίνη, μεταλλικό φερμουάρ και φερμουάρ από δερματίνη.

Κι επειδή οι μαμάδες μικρών παιδιών, όπως η Αντιγόνη, δίνουν ιδιαίτερη βάση στην υγιεινή, το Aptica εξασφαλίζει με την τεχνολογία που υιοθετείται σε όλα τα καρότσια της Inglesina, ότι οι χειρολαβές και τα υφάσματα δεν ακουμπούν στο έδαφος όταν είναι κλειστά. Με αυτό τον τρόπο τα χέρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με ακαθαρσίες και μικρόβια. Ως αποτέλεσμα εξασφαλίζεται η μέγιστη υγιεινή για τη μητέρα και το μωρό.

Η άνεση που προσφέρει το καρότσι Aptica στη μαμά και στο μωρό, δίνει στην Αντιγόνη την ευκαιρία να χαλαρώσει και να παίξει με το μωρό της ξέγνοιαστη. Περπατάει και μιλάει στον γιο της που δεν σταματά λεπτό να χαμογελάει! Μπορεί να κάνει ζέστη, όμως, οι υψηλές θερμοκρασίες δεν το επηρεάζουν μέσα στο Aptica που είναι σχεδιασμένο ειδικά για το λεπτό δέρμα του μωρού που προσβάλλεται εύκολα από τις ακτίνες UV, το κρύο και τους ρύπους. Ο σωστός εξαερισμός και η προστασία του μέσω υφασμάτων που αναπνέουν, παραθύρων εξαερισμού, επεκτεινόμενα σκιάδια κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και βάσεις με ρυθμιζόμενο αερισμό εξασφαλίζουν την θερμική ευεξία του μωρού.

inglesina

Με ένα ξεκούραστο και χαρούμενο μωρό έχεις χρόνο και για πικ-νικ και και καφέ. Η Αντιγόνη λατρεύει τις βόλτες με τον γιο της στην εξοχή. Τοποθετεί το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant Recline μαζί με το μωράκι της στο σκελετό του καροτσιού ώστε όταν κάτσει στο γρασίδι να τοποθετήσει το κάθισμα πάνω στο κουβερτάκι του πικ-νικ.

Tο κάθισμα του αυτοκινήτου Darwin Infant Recline είναι όλα όσα ονειρεύεται η μαμά. Χάρη στο σύστημα ανάκλισης, επιτρέπει μια σχεδόν απόλυτα οριζόντια θέση στο αυτοκίνητο, ενώ η καινοτόμος τεχνολογία I.S.A. (Integrated Shock Absorber), απορροφά και μειώνει την ενέργεια που μεταδίδεται στο παιδί σε περίπτωση σύγκρουσης, εξασφαλίζοντας έτσι τις μέγιστες συνθήκες ασφάλειας ακόμα και στην οριζόντια θέση. Με την Isofix βάση Darwin 360 i-Size, το κάθισμα περιστρέφεται στη βάση για να βάλει και να βγάλει το μωρό πιο εύκολα ακόμα και όταν βρίσκεται σε πλήρη ανάκλιση. Όταν ο γιος της μεγαλώσει, η Αντιγόνη θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ίδια βάση Darwin 360 i-Size με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου του επόμενου σταδίου Darwin Next Stage, καθώς είναι κατάλληλη για όλα τα Darwin καθίσματα αυτοκινήτου.

Χάρη στους τροχούς πολυουρεθάνης, το Aptica αντιμετωπίζει εύκολα όλα τα εδάφη, με την απόδοση ενός crossover, εξασφαλίζοντας ομαλές βόλτες και μέγιστη άνεση για το παιδί.

inglesina

Το Darwin Infant Recline είναι ιδανικό για το πικ-νικ αφού δίνει τη δυνατότητα στο μωρό να διατηρήσει μια σχεδόν πλήρως οριζόντια θέση που διευκολύνει την αναπνοή και μειώνει το βάρος του κεφαλιού στους μύες του λαιμού.

Ο μηχανισμός ανάκλισης χαμηλώνει την πλάτη και επεκτείνει το στήριγμα των ποδιών, επιτρέποντας στο μωρό να ευθυγραμμίσει πλάτη και πόδια με αποτέλεσμα να είναι, σχεδόν απόλυτα ξαπλωμένο. Η κλίση ρυθμίζεται μέσω ενός κεντρικού μηχανισμού που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του καθίσματος, έτσι ώστε να ελέγχεται η ανάκλιση.

Το μαξιλαράκι-μειωτήρας και το προσκέφαλο είναι φτιαγμένα από ίνες μπαμπού που προσφέρουν μέγιστη ευεξία στο μωρό. Η δομή του καθίσματος είναι εξοπλισμένη με 149 οπές, ομοιόμορφα κατανεμημένες για τη διευκόλυνση της διέλευσης του αέρα και την εξασφάλιση του σωστού εξαερισμού. Η ενσωματωμένη τεχνολογία απορρόφησης ενέργειας εξασθενεί την ενέργεια που μεταδίδεται στο παιδί σε περίπτωση πρόσκρουσης, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, το κάθισμα περιστρέφεται ελεύθερα στη βάση ακόμα και όταν βρίσκεται σε πλήρη ανάκληση, χωρίς να αγγίζει τα καθίσματα.

Όμως και τους πρώτους μήνες ζωής του μικρού Γρηγόρη, η Αντιγόνη ευχαριστιόταν τις βόλτες με το μωρό. Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro διαθέτει ένα μεγάλο πορτ-μπεμπέ με διαπνέον ύφασμα που επιτρέπει στον αέρα να περνάει μέσα, ενισχυμένο κάλυμμα που ανασηκώνεται για την προστασία του μωρού από τον αέρα και κουκούλα με προστασία κατά των ακτινών UV (UPF50+).

inglesina

Η μεταφορά του μωρού με πορτ-μπεμπέ εγγυάται ότι το μωρό θα βρίσκεται στη σωστή ύπτια θέση κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Το πορτ-μπεμπέ διαθέτει ένα ειδικό στρώμα στήριξης το Welcome Pad, το οποίο διασφαλίζει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης στην ύπτια θέση που βοηθάει στην ευθυγράμμιση των αεροφόρων οδών, έτσι ώστε να διευκολύνει τη σωστή αναπνοή. Έτσι, το πορτ-μπεμπέAptica βοηθάει το μωρό να ξεκουραστεί, να κοιμηθεί και να ηρεμήσει δίνοντάς του τη μέγιστη άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα.

Μετά τον περίπατο, χάρη στην πρακτική βάση στήριξης Standup, μπορεί το πορτ-μπεμπέ να τοποθετηθεί με ασφάλεια στο σπίτι. Έτσι το μωρό μπορεί να συνεχίσει τον ύπνο του τοποθετώντας το πορτ-μπεμπέ με άνετο και εύκολο τρόπο στη βάση στήριξης Standup, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα πραγματικό κρεβάτι.

Μετά τη βόλτα η Αντιγόνη επιστρέφει στο αυτοκίνητο γεμάτη νέες αναμνήσεις με τον γιο της. Χαρούμενες στιγμές παρατηρώντας τη φύση και τα όμορφα τοπία, με τραγουδάκια και αμέτρητα φιλιά. Όσο για την επιστροφή στην πόλη; Θα γίνει σίγουρα χωρίς άγχος για μαμά και μωρό! Γιατί το Aptica είναι compact και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Έτσι μπορεί να το τοποθετηθεί εύκολα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου!

Το σύστημα μεταφοράς ApticaQuattro ενισχύει τον αδιάκοπο ύπνο σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης του μωρού, από τη γέννησή του μέχρι και τα 22 κιλά, περίπου 4 ετών, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ