Follow us

Επεισόδιο στην οικία Λύτρα | Αναζητείται ο δικηγόρος μετά τις μηνύσεις και το απειλητικό μήνυμα - "Δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου"

Σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Υπέβαλε μηνύσεις, αναζητείται για να συλληφθεί ο ποινικολόγος, κρατείται η πρώην σύζυγός του.

MissBloom TEAM
λυτρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Μετά από σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην οικία του Απόστολου Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου, της πρώην συζύγου του, καθώς και σε έναν ακόμη δικηγόρο.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης η πρώην σύζυγος του πονικολόγου μετέβη μαζί με έναν δικηγόρο και ένα ακόμη άτομο στο σπίτι που μένει η 37χρονη προκειμένου να πάρουν πράγματα του Απόστολου Λύτρα, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Έδειξαν ταυτότητες στον σκοπό που βρίσκεται στο σημείο για τη φύλαξη της κ. Πολυζωγοπούλου και είπαν ότι ήρθαν να πάρουν κάποια ρούχα. Στην αυλή βγήκε ο πατέρας της με τον οποίο ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση.

Η 37χρονη υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και του δικηγόρο που ήταν μαζί της, για τα αδικήματα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της απειλής με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που της έστειλε. "Δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου", φέρεται να της είπε ο ποινικολόγος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρώην σύζυγος του 52χρονου κρατείται στο Α.Τ. Παλλήνης, ενώ αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο δικηγόρος του αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ