Follow us

Απόστολος Λύτρας | Μάρτυρες υπεράσπισης η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ο Σπύρος Δημητρίου

Ο πρώην σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι στενός φίλος του ποινικολόγου.

MissBloom TEAM
Απόστολος Λύτρας NDP

Είναι αναμφισβήτητα το κεντρικό θέμα στα ελληνικά Μέσα και όχι άδικα. Μία απίστευτη υπόθεση κακοποίησης και μάλιστα με θύτη τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τις τελευταίες ώρες. Θύμα, η σύζυγος του ποινικολόγου και επίσης δικηγόρος, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η κατάθεση του θύματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ανατριχίλα. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου περιέγραψε γλαφυρά τη φρίκη που έζησε στο πλευρό του συζύγου της ο οποίος την ξυλοκόπησε στο αυτοκίνητό τους, έπειτα από κοινή έξοδο.

Απόστολος Λύτρας | Μάρτυρες υπεράσπισης η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ο Σπύρος Δημητρίου

Για την ώρα, ο ποινικολόγος έχει αφεθεί ελεύθερος, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ως μάρτυρες υπεράσπισης θα καταθέσουν η πρώην σύζυγός του και μία από τις μεγαλύτερες κόρες του – με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει αποκτήσει μία κόρη -. Ως μάρτυρας υπεράσπισης κλήθηκε και ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Τους δύο άντρες συνδέει στενή φιλία, ενώ ο Απόστολος Λύτρας πάντρεψε την τραγουδίστρια με τον δικηγόρο τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ