An Unforgettable Mediterranean Summer | Η Nespresso υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό seaside party κι εμείς ήμασταν εκεί

Μεταφέροντας την αύρα της Κρουαζέτ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η Nespresso μάς έφερε μία ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι που τώρα ξεκινά!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσο πλησιάζω στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ακούω μουσική – uptempo, μα με ήρεμη διάθεση. Ο ρυθμός της διακόπτεται από τον ήχο – αυτή τη μαγική μελωδία που γεννά στα αυτιά και διαπερνά στον ουρανίσκο – της κάψουλας του καφέ που απελευθερώνεται στο espresso glass. Φτάσαμε. Το θερινό σουαρέ της Nespresso δίπλα στη θάλασσα ξεκινά.

Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, μιας και για πρώτη φορά η παγκόσμια καμπάνια της Nespresso εμπνέεται από την Ελλάδα και όλα εκείνα που αβίαστα χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι: χρώματα, αρώματα, θαλασσινή αύρα, ανέμελη και δημιουργική ενέργεια. Μεταφέροντας την αύρα της Κρουαζέτ – το λανσάρισμα της νέας σειράς έγινε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών - στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η Nespresso μετέτρεψε το One&Only Aesthesis στο δικό της θερινό cottage house, προκειμένου να γιορτάσουμε ένα Unforgettable Mediterranean Summer - όπως και ο τίτλος της νέας καμπάνιας.

Το ιδιαίτερο κράμα που γεννά ο συνδυασμός του Nespresso infused πορτοκαλί χρώματος με το απέραντο λευκό του ελληνικού καλοκαιριού είναι παντού. Όπως και ο ποιοτικός καφές της Nespresso, ο οποίος παρουσιάζεται μέσα από διαφορετικές "συνταγές" με βασικό συστατικό τον premium καφέ.

The taste of Mediterranean Summer

Στην πισίνα, τα Nespresso Martini – μία updated παραλλαγή του κλασικού Espresso Martini με την υπογραφή του πιο εύγευστου lifestyle brand συντροφεύουν το χέρι κάθε καλεσμένου όσο η μουσική μάς υπενθυμίζει πως "the show must go on" σε μία σαξοφωνική διασκευή. Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr