Follow us

An Unforgettable Mediterranean Summer | Η Nespresso υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα μοναδικό seaside party κι εμείς ήμασταν εκεί

Μεταφέροντας την αύρα της Κρουαζέτ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η Nespresso μάς έφερε μία ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι που τώρα ξεκινά!

MissBloom TEAM
nespresso

Όσο πλησιάζω στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ακούω μουσική – uptempo, μα με ήρεμη διάθεση. Ο ρυθμός της διακόπτεται από τον ήχο – αυτή τη μαγική μελωδία που γεννά στα αυτιά και διαπερνά στον ουρανίσκο – της κάψουλας του καφέ που απελευθερώνεται στο espresso glass. Φτάσαμε. Το θερινό σουαρέ της Nespresso δίπλα στη θάλασσα ξεκινά.

Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, μιας και για πρώτη φορά η παγκόσμια καμπάνια της Nespresso εμπνέεται από την Ελλάδα και όλα εκείνα που αβίαστα χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι: χρώματα, αρώματα, θαλασσινή αύρα, ανέμελη και δημιουργική ενέργεια. Μεταφέροντας την αύρα της Κρουαζέτ – το λανσάρισμα της νέας σειράς έγινε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών - στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η Nespresso μετέτρεψε το One&Only Aesthesis στο δικό της θερινό cottage house, προκειμένου να γιορτάσουμε ένα Unforgettable Mediterranean Summer - όπως και ο τίτλος της νέας καμπάνιας.

Το ιδιαίτερο κράμα που γεννά ο συνδυασμός του Nespresso infused πορτοκαλί χρώματος με το απέραντο λευκό του ελληνικού καλοκαιριού είναι παντού. Όπως και ο ποιοτικός καφές της Nespresso, ο οποίος παρουσιάζεται μέσα από διαφορετικές "συνταγές" με βασικό συστατικό τον premium καφέ.

The taste of Mediterranean Summer

Στην πισίνα, τα Nespresso Martini – μία updated παραλλαγή του κλασικού Espresso Martini με την υπογραφή του πιο εύγευστου lifestyle brand συντροφεύουν το χέρι κάθε καλεσμένου όσο η μουσική μάς υπενθυμίζει πως "the show must go on" σε μία σαξοφωνική διασκευή. Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ