Follow us

Chris Martin | Η τρομερή στιγμή που η Gwyneth Paltrow κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον ταλαντούχο μουσικό είχε τελειώσει

"Το ήξερα. Το ένιωθα μέχρι το μεδούλι μου" έγραψε η ηθοποιός και δημιουργός του Goop σε ένα εξομολογητικό άρθρο της.

MissBloom TEAM
martin

Πότε ακριβώς καταλαβαίνουμε ότι μια μακροχρόνια σχέση ή ο γάμος μας έχει τελειώσει; Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε την κρίσιμη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε μέλλον μαζί με τον Chris Martin σε ένα εξομολογητικό άρθρο που έγραψε για τη βρετανική Vogue.

"Ήταν τα 38α γενέθλιά μου" θυμάται η ηθοποιός και δημιουργός του brand ευεξίας Goop. "Ο πρώην σύζυγός μου κι εγώ βρισκόμασταν στην εξοχή της Τοσκάνης, σε έναν λόφο, σε ένα όμορφο αγρόκτημα με θέα το δάσος. Ερχόταν φθινόπωρο. Τα φύλλα μόλις είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν. Εσωτερικά, το αγρόκτημα ήταν όπως ακριβώς ονειρεύεσαι μια απόδραση για τα γενέθλιά σου: Ένα cosy σαλόνι με τζάκι, ένα τραπέζι κουζίνας γεμάτο με καλούδια από τη γειτονική φάρμα – ροδάκινα, ντομάτες, βασιλικό, αυγά. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς συνέβη. Δεν θυμάμαι ποια μέρα της βδομάδας ήταν ή ποια ώρα της ημέρας. Αλλά ήξερα –παρά τις βόλτες και τα χουζουρέματα, τα μεγάλα ποτήρια κρασί και τα αγγίγματα– ότι ο γάμος μου είχε τελειώσει".

Προσπαθώντας να αναλύσει περισσότερο αυτή τη στιγμή οξυδέρκειας, πρόσθεσε: "Αυτό που θυμάμαι είναι ότι συνέβη σχεδόν παρά τη θέλησή μου, σαν μια καμπάνα που έχει χτυπήσει και αυτό δεν μπορεί να ξεγίνει. Σαν την ξαφνική απελευθέρωση ενός μπαλονιού με ήλιον στον ουρανό. Προσπάθησα να καταπνίξω αυτή τη σκέψη. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν παροδική, ότι ένας γάμος είναι περίπλοκος και έχει φθίνουσα πορεία και ελαττώματα. Αλλά το ήξερα. Το ένιωθα μέχρι το μεδούλι μου".

Πέρασαν χρόνια μέχρι να το παραδεχτούν φωναχτά ο ένας στον άλλο, αλλά τότε, μια ρωγμή ήταν αρκετή για να ακουστεί η ανελέητη αλήθεια. "Η βουή συνέχισε να δυναμώνει μέχρι που δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα άλλο".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ