H Judy Garland είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε σκηνή πασίγνωστης ταινίας

Η Frances Ethel Gumm, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1922 και πρωτοεμφανίστηκε σε ηλικία τριών χρόνων. Από τότε δεν έπαψε παίζει, να τραγουδάει και να χορεύει.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μερικά πράγματα στον κόσμο αυτό έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να περάσουν στην σφαίρα του μύθου. Έχουν γίνει σύμβολα και μέρος της ποπ κουλτούρας, τα αναφέρουμε ως inside jokes στις συζητήσεις με τους φίλους μας και κάπως έτσι παραμένουν στους αιώνες των αιώνων ολοζώντανα.

Κι έπειτα, στα καλά των καθουμένων έρχεται η αποκαθήλωση. Κάτι αντίστοιχο έγινε μόλις με τον εμβληματικό Μάγο του Οζ, μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλής ταινίες του παγκόσμιου σινεμά.

Ο λόγος οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια και αφορούν στην πρωταγωνίστρια του φιλμ, τη μικρούλα τότε, Judy Garland. Υπάρχει, λοιπόν, μία συγκεκριμένη σκηνή στην ταινία όπου η Garland περπατά ξένοιαστη και ευτυχισμένη σε ένα κίτρινο μονοπάτι με το σκύλο της Tότο. Τη συνοδεύουν εκατοντάδες Munchkins, οι μικροσκοπικοί κάτοικοι της φανταστικής επαρχίας που έγιναν σύμμαχοί της και τους υποδύονταν διάφοροι ηθοποιοί- νάνοι.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr