Follow us

Emilia Clarke | "Όταν έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία δεν φοβόμουν να πεθάνω φοβόμουν μήπως με απολύσουν"

"Αν δεν είχα πάθει εγκεφαλική αιμορραγία, μπορεί να είχα μετατραπεί σε έναν παλιό μ@λ@κ@, που θα νόμιζε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα, να ζεις στο Χόλιγουντ¨".

MissBloom TEAM
clarke Splash

Ήταν αρχές του 2011 όταν η Εmilia ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Game of Thrones. Η επιτυχία της σειράς ήταν σοκαριστική. Ο κόσμος τη λάτρευε ενώ ο χαρακτήρας της, έγινε μέσα σε μία νύχτα ένας από τους πιο εμβληματικούς της μικρής οθόνης. Κανένας άλλωστε δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος απέναντι στο όμορφο πρόσωπο της Εmilia, πλαισιωμένη από την πάνλευκη μακριά περούκα, σήμα κατατεθέν του οίκου Ταργκάρυεν. "

Ήμουν τρομοκρατημένη από την προσοχή και τη δημοσιότητα. Ένιωσα τόσο εκτεθειμένη. Αρκετοί με είχαν ρωτήσει γιατί είχα εμφανιστεί εντελώς γυμνή, εφόσον ο χαρακτήρας μου ήταν σύμβολο γυναικείας ενδυνάμωσης. Σκέφτηκα, "Πόσους άντρες πρέπει να σκοτώσω για να αποδείξω την αξία μου;

"Πλέον ήμουν μία σταρ της μικρής οθόνης. Έπρεπε να γυμνάζομαι. Διότι αυτό κάνουν όλοι. Το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2011 και ενώ ετοιμαζόμουν για την προπόνησή μου ένιωσα έναν φρικτό πόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Προσπάθησα να μη δώσω σημασία και να συνεχίσω με τις ασκήσεις μου. Δεν τα κατάφερα. Σύρθηκα μέχρι τα αποδυτήρια όπου γονάτισα προσπαθώντας να ηρεμήσω. Ήξερα ακριβώς τι μου συνέβαινε: Ο εγκέφαλός μου καταστρεφόταν. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν μία γυναικεία φωνή να με ρωτάει αν είμαι καλά. Όλα ήταν τόσο θολά. Σειρήνες ασθενοφόρου και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στο νοσοκομείο Whittington".

Τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά για την Εmilia. Η αξονική έδειξε υποαραχνοειδή αιμορραγία έναν πολύ απειλητικό τύπο εγκεφαλικού. Ουσιαστικά ένα ανεύρυσμα το οποίο έσπασε και προκάλεσε αιμορραγία. Όπως μάλιστα την ενημέρωσαν, οι ασθενείς με παρόμοιο πρόβλημα είτε πεθαίνουν αμέσως είτε παθαίνουν και δεύτερη αιμορραγία, η οποία είναι θανατηφόρα. Η ουσία ήταν ότι η Clarke έπρεπε να χειρουργηθεί. Χωρίς καμία επιβεβαίωση για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει. Για τις επόμενες τρεις ώρες οι γιατροί επισκεύαζαν τον εγκέφαλό της. Δεν της άνοιξαν το κρανίο μιας και η επέμβαση χαρακτηρίστηκε ως ελάχιστα επεμβατική, αλλά η αποκατάσταση θα ήταν δύσκολη και επώδυνη.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ