Follow us

Bridgerton 3 | Είναι η σκηνή στην άμαξα ό,τι πιο ερωτικό έχουμε δει τώρα τελευταία;

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του 3ου κύκλου έχουν κάνει ήδη 45 εκ. θεάσεις- και πιστέψτε μας η τελευταία, τελευταία σκηνή δεν είναι μόνο cliffhanger, αλλά και τρομερά ερωτική!

σειρα Netflix

Ναι, κάποιες φορές αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί έχω δει και βλέπω το Bridgerton. Τι μπορεί να μας ελκύει σε μια σειρά που ασχολείται με την κάστα των ευγενών του 19ου αι. στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο πρόβλημα των οποίων είναι τι θα βάλουν στο χoρό, ποιος μίλησε με ποιον και ποιον θα παντρευτούν; Αφήστε που το Netflix έχει φτιάξει ένα φανταστικό κοκτέιλ συμπερίληψης και το έχει μεταφέρει με χρονοκάψουλα σ΄εκείνη την εποχή και το έχει επιβάλει, λες και ήταν έτσι τα πράγματα (που δεν ήταν). Κι όμως ίσως αυτό να είναι και το μαγικό συστατικό: το παρελθόν να μοιάζει κάπως σύγχρονο ώστε να μας αφορά.

Βέβαια υπάρχει κι ένα ακόμη συστατικό στο εκρηκτικό φίλτρο του Bridgerton: ο ερωτισμός. Εντάξει στον πρώτο δε κύκλο τα είδαμε σχεδόν όλα κυριολεκτικά, καθώς τα μεταξένια, απαλά σεντόνια αναστέναξαν.

Τώρα όμως, στο Bridgerton 3 η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς αφορά την Πενέλοπε και τον Κόλιν, έναν καταπιεσμένο εδώ και πολύ καιρό έρωτα που έχει γιγαντωθεί (τουλάχιστον από την πλευρά της Πενέλοπε) και κοντεύει να σπάσει ακόμα και τη δική μας τηλεόραση.

Η Πενέλοπε, όπως θα θυμάστε, μέχρι στιγμής είχε περιοριστεί στον ρόλο του παρατηρητή. Το κορίτσι που δεν κοίταζε κανείς ερωτικά, το κορίτσι με το οποίο κανείς δεν χόρευε, το κορίτσι που καθόταν πάντα στην περιφέρεια της πίστας του χορού και σχεδόν φρόντιζε να εξαφανίζεται πίσω από τις κουρτίνες.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε και στον προηγούμενο κύκλο, η Πηνέλοπε είναι εκείνη που ορίζει την τύχη της καλής κοινωνίας και έχει τη δύναμη να εκνευρίσει ακόμα και τη βασίλισσα με τις λέξεις της καθώς είναι η Lady Whistledown, η άγνωστη και αιχμηρή κοσμικογράφος της εποχής. Η εν μέρει αποκάλυψη της ταυτότητάς της θα της κοστίσει τη φιλία με την κολλητή της, γεγονός που τη βουτάει στη θλίψη. Έπειτα, ο μεγάλος της έρωτας, ο Κόλιν, φεύγει το καλοκαίρι για να ζήσει περιπέτειες στην Ευρώπη. Κι ενώ εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, θα τον ακούσει τυχαία να λέει σε μια παρέα ανδρών πως δεν θα μπορούσε ποτέ να τη δει ερωτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ