Follow us

Αντηλιακή προστασία και παιδιά | Γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα υψηλής αποτελεσματικότητας αντηλιακό που είναι ενυδατικό αλλά και ανθεκτικό στο νερό

MissBloom TEAM
αντηλιακα

Θυμάσαι όταν ήσουν παιδί και η μαμά σου σε κυνηγούσε με το αντηλιακό κι όταν σε… έπιανε, έβαζε μια παχύρρευστη, λευκή στρώση που δεν έφευγε ακόμα κι αν έκανες μακροβούτι; Ναι, το θυμάσαι, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν έμαθες να φροντίζεις την επιδερμίδα σου κάτω από τον ήλιο, έφτασες στην εφηβεία και δεν φορούσες αντηλιακό, έκανες εγκαύματα, ερεθισμούς και ίσως να απέκτησες και κάποιες βλάβες στην επιδερμίδα σου, όπως σημάδια και διχρωμίες.

Ως μαμά, όμως, θέλεις όχι μόνο να προστατεύσεις το παιδί σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και να το μάθεις να βάζει αντηλιακό και να φροντίζει την επιδερμίδα του.

Πλέον αυτό είναι πολύ πιο εύκολο, όχι μόνο γιατί έχουμε περισσότερες γνώσεις ως γονείς αλλά και γιατί υπάρχουν προϊόντα που μας βοηθούν να φροντίσουμε την επιδερμίδα των παιδιών πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά.

Αν έχεις ανακαλύψει την αντηλιακή σειρά NIVEA SUN, τότε γνωρίζεις ήδη πόσο εύχρηστα είναι τόσο από τους γονείς όσο και από τα ίδια τα παιδιά, πόσο αποτελεσματικά είναι, πόσο εύκολα απορροφούνται από το δέρμα αλλά και πόσο ευχάριστα είναι για τα παιδιά.

Τα απλώνεις εύκολα, ενυδατώνουν το πρόσωπο και το σώμα ενώ είναι ανθεκτικά στο νερό χωρίς να χρειάζεται να τα εφαρμόζεις συνέχεια μετά από κάθε βουτιά. Ειδικά αν οι βουτιές είναι… κάθε 5 λεπτά!

Γιατί πρέπει να επιλέξεις ένα υψηλής αποτελεσματικότητας αντηλιακό που είναι ενυδατικό αλλά και ανθεκτικό στο νερό

Τα παιδιά στην παραλία είναι παιδιά και καλά κάνουν! Εσύ θες να χαλαρώσεις κι εκείνα δεν θέλουν να βγουν από το νερό. Βγαίνουν και μπαίνουν στη θάλασσα κάθε 5 λεπτά. Αν έχεις εκνευριστεί έστω και μία φορά είναι κυρίως γιατί σκέφτεσαι ότι θα "καούν από τον ήλιο" ή θα κρυώσουν. Με ένα αντηλιακό υψηλής αποτελεσματικότητας που είναι ενυδατικό και ανθεκτικό στο νερό, έχεις ένα άγχος λιγότερο. Δεν χρειάζεται ούτε να βγουν από τη θάλασσα για να βάλουν αντηλιακό, ούτε να ανησυχείς αν θα έχουν αργότερα ερεθισμούς.

Οι αντηλιακές σειρές υψηλής προστασίας και ενυδάτωσης NIVEA SUN Kids και Babies & Kids, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

Η σειρά NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα παιδιών άνω των 3 ετών. Όλα τα αντηλιακά της σειράς διαθέτουν ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη, προστατεύουν την επιδερμίδα τους προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ