Τα δημητριακά, οι σούπες και πολλά άλλα τρόφιμα μπορεί να περιέχουν κριθάρι, ένα είδος δημητριακών και γνωστή πηγή υγιεινών θρεπτικών συστατικών. Το αποφλοιωμένο κριθάρι προσφέρει πολλές φυτικές ίνες και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και παχυσαρκίας.
Τα 4 οφέλη που έχει το κριθάρι στον οργανισμό σου
Συμβάλλει στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα
Βελτιώνει την πέψη
Βοηθά στην απώλεια βάρους
Βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης
Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr