The New Look | Το νέο σίριαλ της Apple TV αφηγείται το όραμα και τα πάθη του Dior, της Coco Chanel και άλλων σχεδιαστών που εγκαινίασαν τη σύγχρονη μόδα

Το σίριαλ εστιάζει κυρίως στον Christian Dior και την Coco Chanel στο μεταπολεμικό Παρίσι, τότε που η Μόδα χάρισε ελπίδα και μια νέα αισθητική.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το Apple TV+ παρουσίασε σήμερα το τρέιλερ για το "The New Look", μια νέα, συναρπαστική ιστορική δραματική σειρά του Todd A. Kessler, με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Emmy Ben Mendelsohn ως Christian Dior και τη βραβευμένη με Όσκαρ Juliette Binoche ως Coco Chanel. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα και γυρισμένο αποκλειστικά στο Παρίσι, η σειρά επικεντρώνεται στους σχεδιαστές μόδας Christian Dior, Coco Chanel και τους συγχρόνους τους, καθώς ξεπέρασαν τη φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και εγκαινίασαν τη σύγχρονη μόδα.

Η δραματική σειρά 10 επεισοδίων θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της με τα τρία πρώτα επεισόδια την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στο Apple TV+, ενώ θα ακολουθεί ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη μέχρι τις 3 Απριλίου.

Το "The New Look" διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Παρισιού στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και εστιάζει στην κομβική στιγμή του 20ού αιώνα, όταν η γαλλική πόλη επανέφερε τον κόσμο στη ζωή μέσω του ειδώλου της μόδας Christian Dior. Καθώς ο Dior ανεβαίνει στην κορυφή με το πρωτοποριακό, εμβληματικό όραμά του για τη γυναικεία μόδα, η βασιλεία της Chanel -της πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας στον κόσμο εκείνη την εποχή τίθεται σε κίνδυνο. Η σειρά ακολουθεί όμως και τις εκπληκτικές ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior, από τη Chanel μέχρι τον Pierre Balmain, τον Cristóbal Balenciaga.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Tags