Ντελιβεράς χάρισε 100.000 λίρες από κληρονομιά σε 12 αγνώστους

Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι είναι "απάτη".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία απίστευτη ιστορία γενναιοδωρίας -και τύχης- εξελίχθηκε στη γειτονιά του Λίβερπουλ, όταν ένας οδηγός ντελίβερι χάρισε τα χρήματά του σε αγνώστους. Ο Ντέιβιντ Κλαρκ, 34 ετών, είπε ότι μοίρασε τα μετρητά για να "κάνει το κομμάτι του" και να βοηθήσει, ουσιαστικά, την τοπική κοινότητα.

Ο οδηγός ντελίβερι κληρονόμησε 100.000 λίρες από συγγενή του, ωστόσο επέλεξε να μη κρατήσει τα χρήματα, καθώς έκρινε ότι έχει ήδη αρκετά για να ζήσει. Αποκάλυψε, επίσης, πώς διάλεξε τυχαία 12 αγνώστους για να μοιράσει το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 34χρονος εργάζεται ως ερευνητής παράλληλα με το ντελίβερι, και επέμεινε ότι κάλυπτε υπέρ του δέοντος τις υλικές ανάγκες του. Έστειλε γράμματα σε 600 νοικοκυριά της πόλης του τον περασμένο Ιούλιο, αλλά μόνο 40 απάντησαν, ωθώντας τον να δηλώσει: "Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θεώρησαν ότι ήταν απάτη". Επαίνεσε τους 12 που επέλεξε τυχαία για να διανείμει τα χρήματα, και με τους οποίους κατέληξαν μαζί σε τέσσερα διαφορετικά φιλανθρωπικά προγράμματα της τοπικής κοινότητας.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Tags