Το εμβληματικό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια άλλαξε, έβαλε τα καλά του και σε υποδέχεται για τη νέα χρονιά. Ανακαινίστηκε ακολουθώντας ένα ζεστό, με βάση το ξύλο, luxury design με γραμμικά pattern να κυριαρχούν στο χώρο.
Το 'Chalet', πάντα πολυμορφικό, σε περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί, με επαγγελματική επάρκεια, κάθε προσωπική και επαγγελματική εκδήλωση.
Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική 'casual fine dining' πρόταση. Καρπάτσιο ή ταρτάρ μοσχαριού, το κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας, χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας ή Strip loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών είναι μόνο μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς προτάσεις της κάρτας του φαγητού.
Στo 'Chalet' όμως θα πας και για brunch, light dinner, ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature ποτό στην μπάρα του. Οι ζωντανές βραδιές, τις Παρασκευές και τα Σάββατα και τα DJ parties τις Κυριακές δε, έχουν ήδη γίνει talk of the town. Σε όλα τα παραπάνω προσθέτεις την φιλική και ταυτόχρονα έμπειρη ομάδα, που σε περιμένει και φέτος για να κάνει την κάθε μέρα σου ξεχωριστή.
Πηγή: Athinorama.gr