Η αντικατάσταση της ζάχαρης με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες είναι ένας έξυπνος τρόπος για να γλιτώσεις θερμίδες. Όμως, πριν ετοιμαστείς να μπεις στην κουζίνα, διάβασε τα παρακάτω.
1. Διάλεξε τον σωστό τύπο
Ορισμένες γλυκαντικές ουσίες χωρίς θερμίδες προσδίδουν στα γλυκά στεγνή υφή και μπορούν να αντικαταστήσουν μόνο τη μισή ζάχαρη που απαιτεί η συνταγή. Όμως, η σουκραλόζη αντέχει στη ζέστη και μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη εξολοκλήρου.
2. Δημιούργησε faux λάμψη
Για να αποκτήσουν τα γλυκά σου το χρυσαφί χρώμα που έχει η ζάχαρη όταν καραμελώνει, ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής πριν από το ψήσιμο.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr