Η Σχολή Γαστρονομικής Εκπαίδευσης Chef d’Oeuvre, στην ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε τιμώντας τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα, γιόρτασε το πιο ενδιαφέρον οινογαστρονομικό γεγονός του Νοεμβρίου στη Γαλλία, την άφιξη τoυ διάσημου πρώιμου γαλλικού κρασιού, του Beaujolais Nouveau 2023, από τον αμπελώνα του Beaujolais Βουργουνδίας.
Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση, κύλησε σε ένα απόλυτα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τις γεύσεις, τα αρώματα αλλά και αναβιώνοντας την ιστορία αυτού του μοναδικού κρασιού, με την παρουσία γνωστών chefs, εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., της Ηoreca και της εστίασης, αλλά και των σπουδαστών μαγειρικής της Σχολής Chef d’Oeuvre.
Χορηγοί της βραδιάς οι εταιρίες: Galitel και True Catering by Radisson Blu, που έδωσαν τη δική τους γαστρονομική πινελιά στην ξεχωριστή βραδιά.