Chef d’Oeuvre | Λαμπερή εκδήλωση υποδοχής του Beaujolais Νouveau 2023

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σχολή Γαστρονομικής Εκπαίδευσης Chef d’Oeuvre, στην ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε τιμώντας τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα, γιόρτασε το πιο ενδιαφέρον οινογαστρονομικό γεγονός του Νοεμβρίου στη Γαλλία, την άφιξη τoυ διάσημου πρώιμου γαλλικού κρασιού, του Beaujolais Nouveau 2023, από τον αμπελώνα του Beaujolais Βουργουνδίας.

Degustation Beaujolais Nouveau de Moillard.

Σπουδαστές Μαγειρικής της Σχολής με την Δέσποινα Περιμένη της Σχολής Chef d’ Oeuvre

Η ενδιαφέρουσα εκδήλωση, κύλησε σε ένα απόλυτα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τις γεύσεις, τα αρώματα αλλά και αναβιώνοντας την ιστορία αυτού του μοναδικού κρασιού, με την παρουσία γνωστών chefs, εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., της Ηoreca και της εστίασης, αλλά και των σπουδαστών μαγειρικής της Σχολής Chef d’Oeuvre.

Jean Yves Carattoni-Chef, Jean Louis Capsalas-Chef, Dominique Perrot-Chef, Αναστάσιος Περιμένης-Chef d’ Oeuvre, Δέσποινα Περιμένη-Chef d’ Oeuvre, Alain Parodi-Chef, Jean-Marie Hoffmann-Chef, Αλέξανδρος Παπανδρέου-Chef.

Πάνος Μιχάλης-Πρόεδρος Hellas Pastry Chef Club, Παυλάκης Χρήστος-Αντιπρόεδρος Hellas Pastry Chef Club, Σταύρος Κουστένης Pastry Chef, Θωμάς Τέφος Bakery Chef

Χορηγοί της βραδιάς οι εταιρίες: Galitel και True Catering by Radisson Blu, που έδωσαν τη δική τους γαστρονομική πινελιά στην ξεχωριστή βραδιά.